Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgrfgrehtewfd

Po co nam ta inteligencja?

Polecane posty

Gość hgrfgrehtewfd
ike, a ja myslalam, ze jest kilka typów inteligencji😴 zeby nie bylo nieporozumien, chodzi mi o wiedze, wiadomosci nabyte, o czym zreszta mozna sie latwo domyslic po przeczytaniu pierwszego postu i inteligentny człowiek - a wiec mam rozumiec, ze wszystkie sliczne blachary to wybitne intelektualistki?:O

zawsze szczery a robisz z siebie idiotę.. jestes pewna? Masz rację.. nie robisz z siebie idioty :) Po prostu pokazujesz jaki jesteś złośliwy i wredny i chyba o to Ci w sumie chodzi... :)

Gość hgrfgrehtewfd
ike, w pytaniu zawarty był zart:O

i inteligentny człowiek - a wiec mam rozumiec, ze wszystkie sliczne blachary to wybitne intelektualistki? a kto powiedział, że odznaczają się wysoka inteligencją ?? nikt ale każdy człowiek to istota inteligentna

ike, w pytaniu zawarty był zart aha:) ahahahahaha teraz już dobrze?

zawsze szczery a nie przyszlo ci do glowy, ze cenie sobie piekno naszego rodzimego jezyka? W porządku - ceń sobie, nie mam nic przeciwko temu. Ale zrozum że nie każdy przywiązuje do tego uwagę... zresztą... myśle że Cię zupełnie nie obchodzi co mam do powiedzenia w tej kwestii a jedynie interesuje Cię jak to napiszę a ja nigdy super poprawnie pisać nie będę bo z j.polskiego miałam 3 a moją domeną raczej zawsze były przedmioty ścisłe... więc proszę, daruj sobie te złośliwe komentarze na temat mojej niepoprawnej polszczyzny :)

myślę aniu, że zs dał ci do zrozumienia, że z pewnymi osobami nie warto dyskutować :) na przykład z nim:)

Gość hgrfgrehtewfd
i inteligentny czlowiek wie, jak poprawic albo wyeksponoiwac urode. No i jak jej uzyc. w odpowiedzi, nie do ciebie ike, napisałam to: a wiec mam rozumiec, ze wszystkie sliczne blachary to wybitne intelektualistki?

Gość hgrfgrehtewfd
i znowu ike, chyba sobie zartujesz piszac, ze kazdy człowiek to osoba inteligentna:O:D smiac sie czy olac wypowiedz?