Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 24 letnia nauczycielkaaa

Moi uczniowie przeklinaja na lekcjach i zle sie zachowuja?jak sobie radzić?

Polecane posty

Gość 24 letnia nauczycielkaaa

ucze w liceum młodziez naprawde straszna:(chamska..wulgarna..nic nie daje ze maja jedynki .oni sie tym szczycą..jak sobie radzic z taka mlodzieża? jak przeklinają i słysze to to co mam zrobic?bo juz nie wiem.. nie chce nic nawet robic bo potem poskarża dyrektorowi na mnie i mnie wywali ze szkoly ..a dopiero co dostalam prace:( niestety u nas w szkole jedną nauczycielke wywalono dlatego ze uczennice poskarzyly ze ona zle uczy itd..ze sie jej boją... dkatego boje sie cokolwiek robic..|:(

Gość wywal za drzwi

brac do odpowiedzi do bólu i sypac pałami.potem kibelek i moze to cos nauczy :) jak ja chodzilam do szkoly to nikt nie odwazyl sie klnac,pyskowac do nauczycieli itp. terazx to banda malych karaluchów. zawsze bedziesz juz przegrywadc ale ja bym sobie z takimi poradzila raz dwa :)

Gość uniqueGIRL
Jeżeli jest hałas na lekcji nie próbuj ich ucoszać.Poprostu mów i pisz to co masz mówić i pisać.Nawet jeżeli ci.ę nie słuchają prowaz lekcje a potem na następnej lekcji zrób im z tego kartkówke labo po kilku lekcjach sprawdzian.I zobaczysz jak mi sie dostanie.No albo zrób tak jak oni robią POskarż się dyrektorce!!

Gość ona przeciez pisze
ze ja wywalic moga za złe odnoszenie się do uczniów!!! po co ma ryzykować? pewno taka restrykcyjna ta szkoła!

Gość dupa tam w dupie to miej

girl dobrze ci mówi- lekcje przeprowadziłas, odpytuj, rób czeste kartkówki w razie hałasu.... teraz tak jest niestety. nie mozesz byc za mieka ani za surowa bo cie znienawidza- pokaz ze dobra z ciebie kolezanka moze byc