Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samotny tata szuka żony

Szukam matki dla moich dzieci!

Polecane posty

Gość bleblącaaa
do tych wszystkich damulek, co skutecznie zaśmiecaja czyjś temat: wrzuccie na luz i idzcie szukać powodów do śmiechu gdzie indziej.:-P autorze 3mam kciuki żebys znalazł i dobrą mame dla dzieci i miłośc:-) pozdrawiam

Gość kropka34
witam chciałabym Ciebie poznać. Jeśli to co piszesz jest rzeczywistością to pięknie!!! mój meil lidia7@poczta.onet.pl pozdrawiam

Gość pewnie nie jedna panna z dziec
kiem rzuci się na takiego. Nie dosc ze zaakceptuje dziecko to bedzie je utrzymywal :D

Gość SamonaMama38
jeśli to nie jest żart, to ja Cię chętnie poznam.

Gość samotna mama julci
Witam mi ciezko jest w samotnosci z jednym dzieckiem chociaz moje malenstwo ma dopiero nieco ponad pol roku a co bedzie jak zacznie dorastac podziwiam cie za twoja milosc do dzieci i o to ze potrafisz sie tak nimi zajac to rzadkie w dzisiejszym swiecie zeby ojciec tak mocno kochal swoje dzieci ze potrafi poswiecic im cale zycie :) pozdrawiam daj znac jak bedziesz chcial pogadac prywatnie nie na forum to napisze cos na maila tego ktorego podales na forum

Gość Po jakimś czasie
Prześledziłam wątek i się zastanawiam: czy poszukiwania były prawdziwe? A jeśli tak, to jak się sytuacja rozwinęła? (Ale pewnie nikogo znającego rozwój wypadków tu już nie ma...)

Gość samotna matka z krakowa
mam 10 dzieci szuakm matki

Oczywiście jak facet napisał że ma firmę, dom w Warszawie to wszystkie chętne. A jak by napisał że zarabia 2 tys zł i mieszka na wsi, to żadna by nie chciała. Wasze kobiece wyrafinowanie nie zna granic. Dla łatwego chleba zrobicie wszystko, nawet możecie niańczyć obce dzieci i dawać tyłka staremu capowi, byle tylko żyć na wysokim poziomie.

tak sobie myślę jak fajnie byłoby poznac jakiegoś fajnego faceta... a jeszcze jak by się okazało, że jest wdowcem i ma dzieci to już byłoby super. Sama jestem wdową z dwojgiem dzieci i strasznie tęsknię za normalną rodziną...

Gość Bogumił 1983
cześć mam na imię Bogumił i też szukam kobiety i mam trzy córeczki czekam na chętne kobiety które pomogły by mi przy wychowaniu dziewczynek mieszkam nie daleko Gniezna

Gość JUSTYNA1983justyna
mam 5letnia córkę i 7miesięcznego synka nie mam wymagań chce żeby mój partner mnie kochał a dzieci traktował jak swoje i to wszytko musi wiedziec ze uwielbiam sie przytulac i moge zagłaskac na śmierć:)

Gość majeczka032
czy ktos wie jak sie zakonczyla sprawa?

Gość kika1977
Jeeejj też jestem bardzo ciekawa jak to się potoczyło... :)

A ja mam dwoje dzieci i chetnie poznam dzieciatego pana. Razem raźniej, a od przybytku głowa nie boli. 33latka z Wroclawia. m_kwapinska@wp.pl

Gość kobiety dziś nie chcą rodziny
tylko przygodnego seksu, seks układów itp. Kobiecie nie zależy na miłości a na seksie tylko.

Gość Łatwiej by było
Jakby Autor podał kontakt do siebie maila lub skype

Nie prawda, ze kobiety szukaja tylko seksu. Szukaja stabilizacji, partnerstwa, zaufania, przyjaźni i seksu. Marzę o stałym związku i nie interesuja mnie przygody

Gość mamamaji
Witam, gratuluje Tobie siły walki . Dzieci są szczęściem dla rodzicow mi pozostała tylko coreczka ktora ma 4,5 roku . Pozdrawiamy Cię cieplo i ślemy buziaki dla dzieci :-)

Gość Sama z dzieckiem
mój meil... iga252@spoko.pl... odezwij się, pogadamy.

Gość Samotna mama z Warszawy
Samotny tata szuka... Napisz do mnie, pogadamy.

Gość Samotna mama z Warszawy
zizulandia@gmail.com