Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brzoskwinka_27

zaręczyny-poradzicie?

Polecane posty

Witam, mam do was pytanie w zasadzieto prośbę,potrzebuję wraz z moim narzeczonym małej rady...18.09 (w piątek)mieliśmy zaręczyny,takie tylko nasze( rodzice wiedzieli ze to ten wieczór ,wiedzieli co będzie bo chcieliśmy mieć zareczyny rowny rok przed slubem-mamy 18.09.2010 wiec jakas specialna niespodzianka to nie byla dla nich) ale teraz planujemy zaprosic na uroczysty obiad naszych rodzicow (1 tydzień pazdziernika) i właśnie...tu proszę o rade,jak ładnie i składnie im powiedziec w jakim celu sie spotykamy z nimi...chcemy zeby było to powiedziane uroczyście. Proszę doradzcie ,napiszcie jak to było u Was. Dzieki za wszystkie rady.

Hm... u mnie było tak, że powiedzieliśmy im wcześniej że tego i tego dnia organizujemy małą zaręczynową uroczystość. Oczywiscie nasze mamy zaraz zaczęły gotować, piec i smażyć więc w sumie ten problem nam odpadł. Kiedy już wszyscy usiedli do stołu ja i mój ówczesny narzeczony wstaliśmy. On wygłosił małą mowę, że kochani rodzice chcieliśmy wam powiedzieć,że chcemy być razem i dlatego postanowiliśmy się zaręczyć( bo wcześniej dostałam jeden pierścionek skromny ale po namyśle kupiliśmy jeszcze drugi,droższy i w sumie to właśnie ten drugi noszę do dziś)Potem wyjął pierścionek i zakładając mi na palec spytał mnie czy chcę zostać jego żoną. Może to ckliwe i nieco kiczowate ale mówię wam to było niesamowite przeżycie...miałam łzy w oczach.

u mnie te nasze zareczyny tez były super, nawet sie nie spodziewałam ze wypadna tak fajnie :-) i nawet moj J ukleknoł na kolanko..w centrum miastaprzy najwiekszym skrzyzowaniu o godz 22 :-) ale miałam opad szzeki hahaha no ale co powiedziec na tym obiedzie zeby wyszło ładnie, zgrabnie i niech sie mamy popłacza a co mi tam :-)