Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Damian lat 19

Jak poznać dziewczynę

Polecane posty

Gość Damian lat 19

Witam. Proszę o jakieś porady jak zapoznać się z dziewczyna co lubą a czego ie lubią przy rozmowie. Jak zacząć co mówić itp. Proszę o porady.

Gość .....ot ..co.....
kazda dziewczyna jest inna. jezeli to blachara to wystarczy jak pozyczysz od taty samochod i powozicie sie po miescie ze spuszczonymi szybami i muzyka na caly regulator (koniecznie dance lub disco polo). acha i pamietaj, to nie moze byc bele jaki samochod

Gość do ladacoo
ladaco ty jestes kobieta czy mezczyzna?

1. czy jesteś ładny? Czy masz ładną cerę? 2. czy jesteś wysportowany? 3. czy jesteś szalonym informatykiem który w komputerach widzi cały świat? 4. czy jesteś szalonym fanem footballu -"- 5. czy jesteś szalonym fanem motoryzacji -"- proszę odpowiedz na wstępne pytania:D

Gość Radek W.
1. tak, cera OK 2. wysportowany, 6 pack 3. nie 4. nie 5. sredni fan

to Radek czy damian. Ok to luz, nie rozumiem co za problem? Skoro jestes zadbany i sexy to na wstepie masz +60 punktów zajebistosci, dalej jak ponawijasz coś się ponabijasz z kogos jak to w szkole bedzie spoko, jak pogadasz o filmie ostatnim bedzie spoko, w ogole cokolwiek nie powiesz bedzie spoko bo jak jestes seksowny to i tak sam fakt ze masz cos w glowie dla wiekszosci populacji dziewczyn stawia Cie na wygranej pozycji

Gość Radek W.
Ale ja nie mam problemu z podrywaniem ;) Nie jestem Damianem.

Gość Damian lat 19
1. nie jest idealna ale ok 2. 3 lata ćwiczę na siłowni 3. nie 4. nie 5. nie zabardzo

Gość Damian lat 19
mniejsza z tym jak wyglądam. Chodzi o to co mam zrobić żeby podjąc jakąś rozmowę?

Gość dfsdfsdf
a jestes pierwiastkiem?

Gość Damian lat 19
a co to?

Gość Charles M.
Najszybciej poznasz przez neta, badoo to taki klasyczny portal gdzie poznasz laski na 1 numer. Jak coś na dłużej musisz sie pofatygować w weekend wieczorem na miasto, nie jest trudno