Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gotowe na wszystko299

zmiana podpasek w pracy - problem

Polecane posty

Gość A co ja mam powiedziec
moja praca to wynajeta kawalerka, kibel mini bez kosza, jedyny kosz to kosz na papiery, stoi kolo szefa, bo pracuje z 5 facetami :( Ubran dla kobiet raczej nie projektuja z kieszeniami, jak mam okres, przez 2 dni zuzywam po 10-12 podpasek dziennie, nosze po 2. Sa godziny ze te 2 przemakaja mi przez godzine. Tamponow nie moge. Coz. Niestety chodze do kibla z wieeelka kosmetyczka. Zuzyte podpaski pakuje w papier, cienka reklamowke i tam wsadzam. A wywalam dopiero do kosza na smieci pod blokiem. :( Swoja droga faceci mogliby pomyslec...

Aha, dodam ze w WC nie ma lustra - opcja zmiany makeupu odpada :P

Gość PROŚBA DO A co ja mam powiedzi
nie wyrzucaj podpasek tylko mi wyślij

Spadaj :/

Tak, ciezko. Od miesiaca go prosze i stwierdzil ze nie ma po co. Po pierwsze, nie zmiesci sie :D bo kibel jest za maly (fakt). Po drugie, szkoda wydawac kase. A papiery mozna wrzucac do kartonu ktory jest wielokrotnego uzytku i nawet folii kupowac nie trzeba...

Gość yuujkyfuky
- włóż podpaski do kosmetyczki (w domu sobie przygotuj) i z kosmetyczką idź do łazienki, mogą pomyśleć że poprawić makijaż idziesz (tego się nie wstydzisz?) - jeśli to damska łazienka to nie mów mi że dorosłe kobiety będą się śmiały że masz okres (chyba że to stare raszple i mogą ci zazdrościć że jeszcze masz, bo nie przekwitłaś:) ), ewentualnie mogą się śmiać jeśli to jakieś imbecyle są, niedorozwinięte - może pracujesz z takimi? - po trzecie, nawet jeśłi masz kosz przy kiblu to wypadałoby podpaskę zawinąć w papier toaletowy i tak wyrzucić, więc jak zawiniesz to pod kosmetyczką dyskretnie wynieś do kosza (niech ci nie przyjdzie do głowy wyrzucać do kosza bo zapchasz kibel i będziesz musiała w kieszeń robić :)

Gość gość
Andere ja też lubie wyszukiwac zurzytych tamponów i podpasek z koszy z damskich toalet podaj namiar pogadamy o tym

Gość 111111
Wyrzuć do toalety i już

Gość gość
Po pierwsze - powinnaś iść z torebką. Chyba lepiej już wziąć tą torebkę niż paradować po całym korytarzu z podpaską w ręce jak upośledzona gimba która chce sie pochwalić przed koleżankami że ma okres. To nie wstyd wziąć torebkę przecież nikt cie nie zapyta co tam masz w środku. Po drugie - praca to nie podstawówka, w której po damskich łazienkach latają 10-letni chłopcy żeby sie pośmiać ze starszej koleżanki że ma okres. Tutaj są już sami dorośli ludzie i wszystkie Twoje koleżanki mają okres. I każda kobieta z Twojej pracy musi podpaski zmieniać, no chyba że łażą z czerwonymi plamami na gaciach, to już insza inszość. Ale na logikę czego tu sie wstydzić? Czy Ty masz 10 lat, żeby sie wstydzić podpaskę zmienić? A łazić z ubrudzonymi gaciami to byś sie nie wstydziła? Normalnie idziesz do kabiny i zmieniasz. To nie gimbaza, żeby ktoś miał robić sensację z Twojego okresu. Po trzecie - zawiń podpaskę w kawałek srajtaśmy i normalnie wyrzuć. Chyba nie będziesz jej nosić cały dzień w torebce? To by było chore, zresztą kazdy by sie zorientował.