Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PanM

Piecze mnie jezyk. Pomocy !!!!!

Polecane posty

Gość PanM

Piecze mnie jezyk. Pare dni przed tym lizalem c*pke mojej dziewczynie. Czy moze to byc tego powod ? jesli tak to jakie sa tego konsekwencje i czym leczyc ?

Gość dostałeś
grzyba bardzo ciężko go wyleczyć:D:Ożal mi Cię

Gość PanM
A i dla wiadomosci :) nie mam wiekszych zmian skurnych oprocz zaczerwienienia pod jezykiem ;)

Gość dostałeś
a krosteczki na języku?:P choć było warto teraz cierpieć?

Gość PanM
Przeciez pisze ze żadnych zmian nie ma :D No nie powiem bo warto ;) a podobno moze to byc tez np od braku witamin ;) ale napisalem zeby ktos mi doradzil czy to moze nie od tego ;)

Gość pani doktór
to moze byc niedobor witamin. sproboj rozgniesc wit a+ e i tym plynem smarowac. ale jak nie pomoze to szotuj do lekarza, bo to piekielnie boli, no i zeby nie bylo zakazenia;)

Gość ja jak sobie polizałem
to na początku piekło mnie pod językiem ,później cała jama ustna ,aż w końcu dostałem ostrego zapalenia płuc .takze wygoń dziewczynę do lekarza bo pewnie ma cos poważnego z cipką

Gość PanM
u mnie nie jest tak mocno ;) jak nic nie robie jezykiem (np jem) to tak praktycznie jak by nie piekl ale jak jjem co kolwiek , zuje gumę czy pale papierosa piecze jak holera :P powiedzial bym ze stal sie strasznie wrazliwy i np zucie mnietowej gumy to katorga. lzy z oczu plyna ;P

Gość pani doktór
powiedz lubej by czesciej sie podmywala na przyszlosc:P

Gość Marrrrrek
Miałem,to samo.Po 4 dniach poszedłem do lekarza.Co się okazało,że to gronkowiec. Leczenie trwało 6 miesięcy.Od tej nigdy,ale to nigdy żadnej nie wyliże.Zyczę zdrowia !!

Gość Zapewne Twoja kochanica
nie podmyła się po ostatnim bzykaniu z przygodnym partnerem. Pozostały resztki spermy wcześniejszego partnera. A że Twój ozór posłużył jako szmaci podmywacz - to wziąłeś wszystkie brudy na siebie. Spróbuj Cilit Bang, być może Dosia da sobie radę. Kombinuj chłopcze póki Ci ten klepacz nie odpadł. Next please...