Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co jest nie tak

nie moge dojsc podczas seksu oralnego

Polecane posty

Gość co jest nie tak

moj problem polega na tym ze pomimo ze sprawia mi to ogromna przyjemnosc gdy moj facet caluje mnie na dole to nie moge dojsc. czym jest to spowodowane? da sie temu jakos zaradzic?

Gość dsadasadsdas
szczerze samym calowaniem to ciezko, pasowaloby zeby paluszki wlozyl , wtedy juz na pewno sie uda : ) pozdrawiam i zycze sukcesow xd

Gość wójekstaryhuejk
a ktoCi powiedział że wszystkie kobiety dochodzą od języka większość tak ale może ty nie może ty dochodzisz od kawałka zęba

A dlaczego uwazasz, że to jest jakiś "problem"? Problemem jest nie mieć w ogóle orgazmu, a nie preferowac jeden rodzaj pieszczot od drugiego. Mam 36 lat i n i g d y nie miałam orgazmu od samej minetki. Zawsze musi być to wsparte dość intensywna zabawa palcami. Ale wtedy to w zasadzie jest to palcowka, a nie mineta . To kolejny wymysł facetów, że kobiety zawsze uwielbiają minęte :D Uwielbiam, ale jako przystawkę, a nie jako danie główne. Zaakceptuj, polub, poszukaj innych rodzajów pieszczot, które dają ci satysfakcję, albo dalej szukaj u siebie wad i myśl o sobie jako o kobiecie z problemem :P

Gość Franz Linda
Ty stara dupa jestes.