Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 co jest nie tak

nie moge dojsc podczas seksu oralnego

Polecane posty

Go艣膰 co jest nie tak

moj problem polega na tym ze pomimo ze sprawia mi to ogromna przyjemnosc gdy moj facet caluje mnie na dole to nie moge dojsc. czym jest to spowodowane? da sie temu jakos zaradzic?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 dsadasadsdas
szczerze samym calowaniem to ciezko, pasowaloby zeby paluszki wlozyl , wtedy juz na pewno sie uda : ) pozdrawiam i zycze sukcesow xd

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w贸jekstaryhuejk
a ktoCi powiedzia艂 偶e wszystkie kobiety dochodz膮 od j臋zyka wi臋kszo艣膰 tak ale mo偶e ty nie mo偶e ty dochodzisz od kawa艂ka z臋ba

Udost臋pnij ten post

A dlaczego uwazasz, 偶e to jest jaki艣 "problem"? Problemem jest nie mie膰 w og贸le orgazmu, a nie preferowac jeden rodzaj pieszczot od drugiego. Mam 36 lat i n i g d y nie mia艂am orgazmu od samej minetki. Zawsze musi by膰 to wsparte do艣膰 intensywna zabawa palcami. Ale wtedy to w zasadzie jest to palcowka, a nie mineta . To kolejny wymys艂 facet贸w, 偶e kobiety zawsze uwielbiaj膮 min臋te :D Uwielbiam, ale jako przystawk臋, a nie jako danie g艂贸wne. Zaakceptuj, polub, poszukaj innych rodzaj贸w pieszczot, kt贸re daj膮 ci satysfakcj臋, albo dalej szukaj u siebie wad i my艣l o sobie jako o kobiecie z problemem :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Franz Linda
Ty stara dupa jestes.

Udost臋pnij ten post