Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mezczyzni jacy sa

czy mezczyzna naprawde kocha tylko raz ?mezczyzni wypowiedzcie sie

Polecane posty

to ja :) ide naprawde na studia na AON ! na doktoranckie

stopien czy co podac? major, pilot smiglowcowy, inspektor, pracuje w sztabie brygady

Cześć, jestem kobietą kocham wciąż mężczyznę, który próbował mną wyleczyć rany po swojej pierwszej miłości. Bywa niestety i tak. Zanim się zorientowałam, sama pokochałam i jestem w kropce ... Nie wiem czy mam szansę jeszcze na miłość ...

wiem, przepraszam, ciągle nie potrafię o tym pisać kocham go tak jak się kocha naprawdę on mnie zostawił, sądzę że już kogoś poznał, ale sądzę też że nadal kocha swoją pierwszą kobietę, która jest matką jego dzieci

" HADID wiem, przepraszam, ciągle nie potrafię o tym pisać kocham go tak jak się kocha naprawdę on mnie zostawił, sądzę że już kogoś poznał, ale sądzę też że nadal kocha swoją pierwszą kobietę, która jest matką jego dzieci" Oj od takich to trzeba z daleka. Jak juz sie pojawiły takie mysli i jeszcze na dodatek zostawił to juz nic z tym nie zrobisz. Warto poszuka kogos innego :)

:-( to nie takie proste tęsknię za nim, a nie jestem z tych co klin klinem - to nie fair, mnie samą to spotkało, byłam klinem i co dalej? dokąd droga za miłością, dokąd żeby spotkać człowieka w którego oczach znajdę to czego szukam ....

Oj no niestety czasem musimy takie rzeczy przerobic. Wiem byłam tam, przerabialam to :P I jakos zyje :) i to nawet bradzo dobrze :) Wiec teraz masz taki czas na tesknote i sumutek i zal ale to minie :) Tylko musi troszeczke czasu upłynąć :)

:-) przepraszam że sie wcięłam z moimi łzami chcę przez to tylko powiedzieć, że potwierdzam to co ktoś tutaj już słusznie moim zdaniem zauważył - to nie zależy od płci, to zależy od człowieka, od uczucia, to czy ktoś kochał tylko raz pozdrawiam i przepraszam autorkę raz jeszcze

No ja poki co kochałam juz kilka razy ale najbardzie wspominam moja pierwsza miłosc. Wspominam ja z sentymentem i mam bardzo miłe wspomnienia :) Kazdy ma inaczej i inne doswiadczenia :)

dokladnie kazdy ma inaczej ja tez czasami wspominam moja milosc , sentyment jakis zostal ale barzdiej z zalem wspominam tez bylam jego pierwsza miloscia , on sie juz ozenil , ale ciekawa jestem jak mnie wspomina:D

No ja to sie nie kontaktuje z moimi byłymi. Czasem któregos spotkam na miescie i pogadamy chwilke ale bez rewelacji :) i za chiny nie staram sie odnaiac kontaktu :)

Gość foxi09
Mi się wydaje, że nie wszyscy faceci potrafią kochać... zresztą nie spotkałam się z czymś takim by facet kochał mnie bezgranicznie...

lisciali No ja to sie nie kontaktuje z moimi byłymi. Czasem któregos spotkam na miescie i pogadamy chwilke ale bez rewelacji i za chiny nie staram sie odnaiac kontaktu no ja nie szukalam z nim kontaktu to on raczej ze mna ,i tak od pol roku kontakt sie urwal i dobrze :) ale te zycie jest zagmatwane :D a facetow nie idzie zdiagnozowac :P

mysle moze ze moj facet jak mowi ze mnie kocha , ze 2 osobom jestem ktora pokochal , to kocha , ale moze nie tak jak kiedys ta inna , ona go zranila , nikogo nie kochal pozniej , bo uczucia jakos wygalsy w nim ...