Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gracja90.

KOMPUTER

Polecane posty

Gość gracja90.

mam komputer ok 6-letni i musze duzo czesci w nim wymienic. -mam zepsuta kieszen na płyty -glosniki nie działają, zepsute wejscie na głosniki -zle podzielone dyski, mało miejsca -trzeba sformatowac poza tym jesli bede juz go naprawaic to chciałabym zmienic monitor na płaski, a klawiature i mysze na bezprzewodowe i tu moje pytanie czy lepiej naprawic i doprowadzic ten komputer do porządku (naprawa po znajomosci), czy odłozyc troche wiecej i kupic laptopa?

Gość up.ypypupuppuupupuppu

Gość cep
6 latek to jest prehistoria

Gość kup latopa
bo podejrzewam, że musiałabyś wymienić większą część sprzętu (np. nowe karty pamięci mogą nie pasować, a starszy typ jest droższy od nowego). poza tym lapki teraz nie są takie drogie. Zresztą chyba sama wiesz co byś bardziej wolała - stacjonarnego czy laptoka.

Gość chodzik
liczydło za 145 drogo kalkulator jest tańszy

ceny sprzętu komputerowego z dnia na dzień spadają na łeb na szyję, więc myślę, że najlepiej opłacałoby Ci się kupić jakiegoś zgrabnego laptopa dostosowanego do Twoich potrzeb. duży wybór sprzętu jest w sklepie 1komp, zaglądnij do nich choćby ze względu na bogate opisy produktów, dzięki temu będzie Ci łatwiej dobrać coś dla siebie. poza tym zawsze możesz skonsultować się z obsługą, z własnego doświadczenia wiem, że są bardzo pomocni :)