Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zyje w takim zwiazku

co ja mam zrobic

Polecane posty

siedze i placze.. klawiatura lapka jest w moich lzach.. chodzi o to, ze zyje w zwiazku na odleglosc.. do tej pory widywalismy sie raz na dwa tygodnie, raz na tydzien.. byl raz okres ze bylam u niego przez pare tygodni.. nie chce sie wdawac w szczegoly tego zwiazku, ogolnie chodzi o to ,ze nie wiem co robic.. on mieszka na innym krancu polski.. kilkaset km od mojej miejscowosci.. i ja sie czuje fatalnie z tym wszystkim - uwielbiam moje miasto, dobrze sie tu czuje, z drugiej strony jest jego miasto i on. tam nie czuje sie juz tak dobrze, ale ON tam jest. jak jestem u siebie to jestem szczesliwa, ze dokola mnie sa znajome miejsca, ale nie ma jego, jak jestem tam tesknie za moimi rodzinnymi stronami. ciezko mi to ogarnac wsztstko. w perspektywie dalszego zwiazku nie wiem jakby to mialo byc, jesli sie bede musiala przeprowadzic. on raczej tego nie zrobi bo ma tam pewna prace..

powiem Ci, że też przywiązuje się do miejsc i gdy przyjeżdżam w okolice, z którymi wiążą się miłe wspomnienia czuje się jakby witała się z dawną niewidzianą bliską osobą ;) ale jednak faktem jest, że to nie miejsca same w sobie są Ci miłe, tylko ludzie je takimi czynią... musisz zdecydować, czy ważniejszy jest dla Ciebie Twój facet czy znajomi z Twojej miejscowości

wlasnie odpowiedz na to pytanie jest strasznie trudna.. wiem ze go kocham, ale wiem tez, ze ten zwiazek nie jest latwy prosty.. bardzo sie roznimy charakterami:( stad rozne konflikty ajjj:(