Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAtes

ktos studiuje logistyke?

Polecane posty

Gość lepiej uzyc czasu przeszlego
co chcesz wiedziec? jesli jests kobietka i po liceum to odpusc sobie, wiem bo oblalam, nie poweim co i ktory semestr. bylam na polibudzie nie na szkolce niedzielnej

Gość KAtes
cięzko jest sie dostac? i utrzymac na studiach? co zdawałas na maturze?

Gość na dzienna uczelnie
pytasz czy zaocznie? teraz to popularny kierunek. nie wiem ile chetnych na miejsce, pewnie tez zalezy od uczelni. czy ciezko? hm, zalezy, tak jak napisalam, jesli jestes po liceum to nie masz takich podstaw jak po technikum. dla mnie czarna magia bylu rysunki:O:O maszyny:O matematyka, fizyka i kiesrunkowe ok. czemu wybierasz sie na logistyke

Gość KAtes
bo podobno łatwo o prace. ja jestem po humanie z matmy mam 5. bede zdawac mature z matmy, ale jakie biora przedmioty przy rekrutacji?

Gość no teraz to nie masz
wyboru bo matematyka jest obowiazkowa:) przedmioty przy rekrutacji:O nie pamietam:O masz jeszcze rok, wiec to jeszcze wszystko moze ulec zmianie. latwo o prace? niewiele powiem w tym temacie bo nie zostalam pania inz:P ale co planujesz juz swojka kariere zawodowa? korporacje? spedycje?

Gość przemysl jeszcze
studia dzienne na politechnice to wyzwanie. chociaz cos mi sie przypomina, ze teraz politechniki walcza o studentow, stypendia funduja, wiec szczescia i samozaparcia zycze, szczegolnie na tych tam elektrycznych i materialoznawczych:O:O

Gość KAtes
nie wiem tylko czy dam radde bo nienwidze fizyki a z tego co wiem tam jest, jestem po humanie lae to był zły wybór teraz załuje ze nie poszłam na matme, a z wszystkich przedmiotów jestem dora wiec bym sobie poradziła. a gdzie studiowałs? na jakiej uczelni?

Gość politechnika radomska
:) przemysl temat, moze cos z humanistycznych? socjologia? strony politechnik znjadziesz na necie:) czytaj i badz na biezaco. powodzenia