Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo ciekawa 27

Jak się mieszka,żyje w Łodzi ?

Polecane posty

Gość sdrgjsat9a6
elinka nie zapomnij ze gruby benek to franchaising i to ze w jednej pizzeri byla zla nie znaczy ze w drugim benku bedzie gorsza :P

Gość a jakie pizzerie
i inne restauracje,kawiarnie polecacie w Łodzi? Dobra jest moim zdaniem pizza z Biesiadowa i Da Grasso;)Mniam;)

Gość ja raz zamówiłam z GB i była
pyszna;)tak więc to chyba zależy od dnia,tego człowieka co robi pizzę,pizzerii i miliona innych rzeczy:PRobaczek w potrawie może zdarzyć się wszędzie,w każdej pizzerii czy innym lokalu:P

Gość Soprano ma niezłą pizzę

Gość Soprano ma niezłą pizzę

Gość 67e76er9965
Witam od rana w Lodzkim temacie :) W Lodzi piekne przedpoludnie, az chce sie zyc :)

Gość w całej Polsce jest dziś
piękna pogoda:)Dzisiaj 1 dzień jesieni,cudownie gdyby cała jesień byla tak śliczna🌻Echhh co nie znaczy,że nie szkoda mi jest lata i już tęsknię za nim...

Da Grasso na Chojnach miało dobrą pizzę, ale już im się popsuła. Natomiast na Olechowie mi smakowała. Obecnie zajadam się tą z "In centro" na Piotrkowskiej. Z Telepizzy na Chojnach natomiast nie jadam, odkąd tam kiedyś pracowałam przy ulotkach i trochę widziałam.

Gość napisz proszę Persephone
co tam się działo z tą pizzą:P

Gość a jadł ktoś pizzę z Biesiadowa
na Paderewskiego? Calkiem dobra jest:)

Najbardziej w pamięć zapadło mi podnoszenie tego, co upadło na podłogę i robienie z tego dalej pizzy.

Gość oo fuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjj
:o

Gość hhhaahah
w mcdonalds tez tak robia

Gość wszędzie tak robią
w tym drogich restauracjach pewnie też:ostrach cokolwiek jeść lub pić bo nigdy nie wiadomo co to naprawdę jest:P:o

Gość najpewniej to robić sobie
żarcie w domu,owszem i tak nie wiadomo co się np.dzialo w piekarni z chlebem lub z jakiej uprawy pochodzą warzywa ale przynajmniej wiemy i widzimy w jakich warunbkiem przygotowywane są potarwy bo sami je sobie przyrządzamy;)Wałki i przekręty oraz brak higieny zdarzaja sie w barach i restauracjach na cłąymn świecie,nie tylko w Polsce...:o

Gość da grasso rulez

Pewnie, że się zdarza. Wszędzie. Jeśli chodzi o Mc Donalda w Manufakturze, to mój brat tam pracował i z tego, co opowiadał, było ok. Tak wiec pewnie nie ma reguły.

Gość a jakie nkluby nocne i
dyskoteki polecacie w Łodzi a jakie odradzacie? Do jakich klubów chodzicie?

Gość aghaggaag
Pewex bardzo dobra, generalnie wiekszosc dyskotek jest ok ale lepiej chodzic duza grupa znajomych, tak z 10 - 15 osob :) Nie polecam portwest i heaven portwest to same dresy w jeansach a do heaven wpuszczaja nawet 13 latki (tylko musza mini zalozyc) :) Elektrownia tez jest fajna. A inne kluby to mozna sobie sprawdzac :)

Gość marta9183764
czy w Elektrowni bardzo surowo sprawdzają dowody osobiste? Będę wdzięczna za szybką odp :)

Gość to chyba zależy od bramkarza

Gość Warszawiak z urodzenia
Łódź ma jedną zaletę. Jak się chce człowiekowi pociupciać to idzie na Piotrkowską i moze wybierać w laskach do koloru do wyboru. Same łapią człowieka za rozporek. Nawet Angole z Londyna się o tym dowiedzieli i przylatują w weekendy zakisić ogóra

Gość Łodziak
A wiesz,ze słyszałem ze jak chcesz wjechać jakiemuś kolesiowi w kakao to juz na Dworcu w warszawie możesz pociupac.Nikt ci tak nie wyliże jak warszawska męska kurwa.Moze Londynczycy leca do Łodzi ale gwarantuje Ci ze warszawa to najwieksze skupisko tanich cwelów.

Gość adamooo
następna do kolekcji, łódź składa się z osób z pobliższych wsi, zamiast w swojej wsi szukać pracy i uczyć sie to zajmują miejsce w łodzi ,powini to uszanować skąd pochodzą a nie łatwizną do dużego miasta się pchać....

Gość karo_88
Co do klubów w łodzi to za bardzo nie chadzam więc nie doradzę. Ale restauracji, pizzerii i tego typu rzeczy jest mnóstwo więc jest z czego wybierać. Ostatnio moją uwagę przykuła pizzeria Fiero na Bałutach. Nie dość że świetny wystrój lokalu i sympatyczna obsługa to jeszcze Mafioso pierwsza klasa! Ostatnio to ulubione miejsce weekendowych wypadów ze znajomymi ;)

Gość natalie_be
Karo wiem o której mówisz! Kiedyś było tam da grasso z tego co pamiętam. I zmiana zdecydowanie na lepsze :D mafioso jeszcze nie próbowałam, ale polecam quattro :) A co do mieszkania w łodzi to jest tu bardzo charakterystyczny klimat który albo się kocha albo nienawidzi. Ja tylko powiem, że cieszę się że za rok się stąd wyprowadzam ;)

Gość ciekawskawscibska panna
dużo czarnoskórych mieszka w łodzi??

Gość do dupy i już
w,Lodzi\są takie atrakcje jak: pogotowie wtrzykujące pawulon pacjentom, rodziny trzymające zwłoki dzieci w beczkach, rozkopane ulice, niskie pensje, dzielnice odrapanych kamienic gdzie nawet w dzien lepiej nie chodzić. Jedyna zaleta tego miejsca to to ze nie ma wielkich rzek (brak powodzi) i centralne połozenie w Polsce - blisko i w góry i nad morze

Gość robert_dyu
żyje się bardzo fajnie, przynajmniej mi, niedawno kupiłem tu mieszkanie niedaleko Piotrkowskiej na osiedlu Centrum i mieszka mi się super, blisko wszędzie

Gość robert_dyu
jutro są dni otwarte na osiedlu centrum II przy ul. tymienieckiego, mają być jakieś promocje (bez wad i vat) więc jeśli ktoś chce kupić nowe mieszkanie to polecam się wybrać