Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuby

Kolezanka mi dzis oznajmila, ze mam brzydkie zeby - ma racje ???

Polecane posty

Gość klamala cie
masz zajebiscie ladna szczenke

Gość audi Q7
normalne :P

Gość zuby
no raczej mojej szczeki tu nie widac :P hehe pytam serio ................. moze je spiluje troche , co ?????????/

Gość maj hart is klozet
zazdrości:P

Gość zuby
mam nadzieje ze mnie nie pociszacie tylko piszecie szczerze

Gość ciiiiiiiiiiiiiiiiiiicho tam
boze jak ja bym chciala miec takie zeby.. a ja mam jakies takie..okragle hehheh

Śliczne masz zęby, zazdrości. Ja mam szparę między jedynkami i lekko nierówne dwójki i co? ;P

Gość zuby
dzieki wielkie :)

Gość zuby
hehe nie no nie sa takie sliczne :) jedna 2 ma lekka przerwe taka niewielka, ale jest, no ale to chwila u dentysty da sie ladnie zrobic podbno, ale nie wiedze wielkiej potrzeby :) moje dolne mi sie nie podobaja, tez mam przerwe , ale tez jest niewiel roboty podbno ... Kiedys mialam starszna przerwe miedzy jedynkami gornymi, ale jakos sama z wiekiem mi sie zmniejszyla ... No i mam oczywiscie wade zgryzu, gorne zeby zachodzami na dolne, nosilam kiedys aparat taki wyjmowany , ale jakos mi nie pomogl, hehe moze bgdybym go w nocy nie wypluwala to by bylo ok. Jak bylam teraz u dentystki to pwoiedzila, ze ona nei widzi powodu do zakladania aparatu,ze tego nie widac nawet, a jesli mi to nie przeszkadza to po co naprawiac, tym bardziej, ze w tedy moja twarz smieszniej by wygladala :p

Gość Cynthia21
Piękne masz ząbki, zazdroszczę Ci. Ja, żeby mieć takie ładne ząbki, muszę nosić aparat:(

Gość zuby
Invicta - wystarczy przyplyw kasy i dobry dentysta,wszytsko da sie zrobic :) heh szkoda tylko ze to takie drogie ;/ a czxym moge sobie delikatnie wybielic zeby ??? znacie jakis dobry , sprawdzony srodek ?????

Niestety rodzice na mnie oszczędzają i o aparacie mogę tylko pomarzyć ;) a moje zęby uratuje tylko stały. Z resztą nie widzi mi się nosić takie żelastwo w ustach przez min 2 lata. Ble.

Gość zuby
;/ moze przyjdzie czas gdy znajda sie fundusze :) na zeby znajdzie sie pora nie martw sie :) a najwazniejsze to to by byly zdrowe by potem kona je bylo doprowadzic do wygladu. Myc, myc , myc, myc :) Mi sie podobaja aparaty, sa teraz w modzie, to nic zlego:) tylko glupcy sie z nich smieja

Gość ale_zazdrośnica
Bardzo ładne zęby ! Kylie Minogue też ma takie duże ładne zęby i patrz: 90% dziewczyn by chciało takiej kariery :) http://muzyka.gery.pl/cms/content/repository/images/kylie_minogue.jpg PS. Na szczęście z tego co czytam kumpela wcale Cię w kompleksy nie wpędziła :) To by była dopiero głupota :) A teraz jej zęby wklej dla porównania...

Gość zuby
hehe dziekuje Ci :) nie nie wpedzila , ale przez chwile sie zastanowilam co z nimi moze byc nie tak, ze stwierdzila, ze sa takie paskudne :) Mysle, ze jak bede miec kiedys wlasne pieniazki , tyo zapracuje sobie na lekkie poprawki :) czyli uzupelnie sobie te 2 niewielkie przerwy i tyle mi wystarczy :) A co do zdjecia ktore zalaczylas, no to daj spokoj, ona wogole ejst sliczna :) hehe moglabym miec jeeszcze takie pelne usta :) no ale mnie nie obdarowano takimi :P szkoda . Trzeba sie zaakceptowac :) i odpowiednio zadbac zeby nie zginelo to co mamy nacenniejszego Ps. niestety nie mma zjecia zebow kolezanki :P