Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stradivarius

sex przed okresem

Polecane posty

Chyba, że 2 dni przed okresem miałaś dni płodne to może i tak...

zabezpieczalismy sie gumka (chcoiaz wiem ze 100%nie ma pewnosci) ile plemniki zyja w pochwkie kobiety? słyszlaam ze 2-3 dni to czy gdyby nastalo zaplodnienie okres nie powinien mi sie skonczyc szybciej?

Jeśli się zabezpieczałaś i nic się nie wydarzyło to nie widzę powodów do obaw. Miesiączkę dostałaś w terminie...Po co pytasz o zapłodnienie skoro się zabezpieczyłaś prezerwatywą???

było to miesiąc temu, nie mam dokładnie regularnej miesiączki ta przed moim współżyciem pojawiła się 2 dni wcześniej niż była 'planowana'. pytam bo od kilku dni zauważyłam, że mój brzuch jest większy, zawsze mam płaski (nie wiem czy w niecały miesiąc po zapłodnieniu widać brzuch..chyba nie?) nie jestem pewna może są to wzdęcia, choć nie czuje żeby to były... tym bardziej ze od 2 mam zwiększoną temp ciała o 36,8? boje sie ze moze to ciaza a prezerwatywa nie daje 100% bezpieczenstwa..

dodam ze teraz czekam z niecierpliwoscia na @ ktory wypada 27,28,29 ? mam nadzieje ze ja dostane bo nie planuje narazie dzidzusia

No po nie całym miesiącu to brzuszka jeszcze nie widać... Wiem bo sama jestem w ciąży. Moja propozycja zrób sobie rano jak tylko wstaniesz test ciążowy i wszystko będziesz wiedziała :)

czy robienie testu rano jest najbardziej wiarygodne? dzisiaj moj facet ma mi kupić pare testów i planowałam zrobić je w południe, czy lepiej zaczekać do rana nastepnego dnia?

no..... robiłam dzisiaj popołudniu test i wyszedł negatywny, strasznie się ciesze. Jutro z rana zrobię sobie następny. współżyłam jakieś 4tygodnie temu, myślicie, że test jest wiarygodny? czy może za jakiś tydzień lub dwa zrobić sobie kolejny? obliczałam sobie i jednak mi wyszło, że @ mam dostać w tym tygodniu.. a właściwie dzisiaj? lub jutro? jak na razie nic ;c dzisiaj czułam lekki ból brzucha jakbym miała okres..a go nie dostałam, nie wiem, może to jednak były nerwy przed tą ciążą? a z tym brzuchem to nie wiem co jest! biorę espuminan może to coś pomoże

hm.. raczej sobie nie przypominam, zazwyczaj mnie bolał brzuch i tyle tego było. Dzisiaj zauważyłam że mam dziwny śluz... wcześniej był taki biały (chociaż i tak mam dosc 'sucho') teraz jest jakiś pomarańczowo różowawy, jakby taki rozcieńczony z krwią lecz blado tej krwi... zaczynam się niepokoić bo tak wczoraj/dzisiaj/jutro ma/miał wypaść mi okres, a go ani widu ani słychu... Dzisiaj rano robiłam test i wyszedł negatywny nie wiem już co sie dzieje z tym wszytkim ;/