Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała.zazdrosnica24

Czy ja przesadzam?

Polecane posty

Gość mała.zazdrosnica24

przeczytałam smsy swojego chłopaka sprzed kilku miesięcy i pisał do kolezanki ze studiów m.in. pytając czy napisze za niego raport a on się odwdzięczy, czy pójdzie z nim na piwo. albo pytał czy idzie na wykład " idę na wykład a t księżniczko"? zatkało mnie niby nic strasznego bo sama mówie czasem do kolegów Krzysiu etc i tez chodzę z kolegami na piwo ale dziwnie,czy to jest ok? ona wie że jestesmy razem

Gość mała.zazdrosnica24
właściwie zastanawiam się czy powinnam mu powiedzieć że czytałam jego smsy i nie podoba mi się to czy olać sprawę bo na dobra sprawę ni nie zrobił?

Gość ulakula
hm ciężko wyczuć

Gość marilou
Nie przesadzasz, sama bym była zazdrosna :) Chłopak mający dziewczynę nie powinien do innej mówić per ''księżniczko''...

Gość Cynthia21
Nie wiem czy to jest OK, ale nie jest OK że grzebiesz mu w telefonie

Gość pffff
raczej nie jest ok czy wyobrażasz sobie 50-letniego żonatego faceta mówiącego do swojej rówieśnicy księżniczko?;) a tak na serio, to mnie by się coś takiego nie podobało

Gość mała.zazdrosnica24
wiem,że nie powinnam mu grzebać w telefonie ale teraz nie wiem czy on coś przede mną ukrywa czy to takie żarty z koleżanką bo znają się z akademika od pierwszego roku,nie chciałabym takiego faceta flirciarza:o nie cierpię takich co do dziewczyn mówią 'koteczku,ksiezniczko,misulko...":o

Gość mała.zazdrosnica24
no mi też się nie podoba ale co ja mogę zrobić?:o

Gość sucha2009.
nic nie mow mu nic o tym poczekaj na nastepne smsmy dyskretnie go sprawdzaj jak jeszcze raz cos tkaiego przeczytasz to widocznie on ma ja na oku :)

Gość mała.zazdrosnica24
kurcze... dodam że cięzko nam się było dogadać przez długi czas,dopiero właśnie od roku czy nawet nie się do siebie zblizylismy i rozmawiamy o ważniejszych sprawach,ale nie o wszystkim bo jestesmy raczej zamknięci jesli chodzi o uczucia,a wiem że tam w akademiku to ze swoimi kolegami i kolezankami to takie teksty puszczali...tzn trochę wulgarne i wiem że do mnie by sie tak nie odezwał,pewnie by się wstydził i mnie tez nie podejrzewa o takie 'śmiałe' teksty. O niej kiedys mówił że to taka bezpośrednia dziewczyna która wszystkim wszystko opowiada momentami az za bardzo bo np opowiada o intymnych szczegółach swojego zycia