Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wnerwiona na maksai niewyspana

ja juz nie mam sily noo

Polecane posty

Gość wnerwiona na maksai niewyspana

ja juz nie mam sily mam 2 tyg bobasa w domui od godz 21 do 3 rano wogole nie chce spac w dzien aniolek a w nocy jakby diabe w niego wstepowal, prezy sie wszystko sprawdzam czy nie jest mu za zimno za goroco czy ma sucho pojedzony jest bo je o 21 i wlasnie po tym karmieniu wcale nie chce spac, nawet nie lezy bez placzu musze go ciagle wozic w wozku. Kocham go ale mnie wnerwia tym zachowaniem. Powiezcie co mu jest i czy ktoras tez tak miala

Gość piiiipiiiiipiiiiiiiii pi
pewnie ma kolki :O

Gość bezdomka
rzuc do ł óżeczka i tyle , spartańskie wychowanie i pzrestanie sie bachor drzec

Gość saleminka8
bezdomna ty bachorze nie udzielaj się jak masz zamiar tak pisać... autorko ja nie mam jeszcze swojego malucha przy sobie,bo siedzi sobie jeszcze w brzuchu :) ale może sprawdź czy łóżeczko może nie jest postawione w miejscu gdzie coś się dzieje i niepokoi malucha w nocy,może gdyby stało przy Waszym łóżku byłoby lepiej,może mały boi się spać sam,w dzień jest więcej odgłosów,również Twoje co sprawia że maluch jest spokojny,a w nocy jest cisza,może to kolka,moze coś boli...powodów moze być wiele i pamiętaj Twoje zdenerwowaie udziela się też dzieckuą ,są przytulanki imitujące bicie serca-moze to pomoże...

moj mial kolki i stwierdzono refluks i dlatego do 5 miesiaca bylo mi z nim bardzo bardzo ciezko

Gość was zupelnie pogielo baby
Noooooooooosz kurde .. to jest 2 tyg niemowle tepa babo! Denerwuje cie swoim zachowaniem ? :O no comments

Gość kakalala
ja z moją pierwszą (teraz 12 tydzień ciąży) spałam w łóżku do końca 1 miesiąca. W dzień młoda oswaja swoje miejsce spania. Jak miała miesiąc poszła w nocy do łóżeczka. Budziła się co 2, 3 godziny, ale miałam ją pod ręką. 2 miesięczna potrafiła przespać już 4 godziny ciągiem. Do 4 miesiąca spałam w jej pokoju na łóżku obok. Dopiero później przeprowadziłam się do swojej sypialni. Moja kolki miała ale tak około 18:00 do 20:00. Cierpliwości!!!! to jest jeszcze takie maleństwo!!!!

do autorki- słuchaj, maluszek ma 2 tygodnie! muszą mu się ustabilizować pory snu i czuwania, jak śpi w dzień to nie chodźcie na paluszkach żeby nie było za cicho, ono ma wiedzieć że jest dzień , wtedy w nocy będzie lepiej spało. Może maluch ma kolki, musicie to przezyć niestety. I nie narzekaj tak bo ja karmiłam co 2 godziny przez 1,5 godziny co noc, do 6 m-ca.

Gość deprecha cie zlapie
jak będziesz do tego tak podchodzić ,musisz sie czasem wyłączyć ,wmów sobie ze to tak będzie do 6 miesięcy ,6 miechów szybko minie potem będziesz płakać z każdego uśmiechu dziecka ja w tedy to odbierałam jako nagroda dla mnie --- UŚMIECH DZIECKA JEST BEZCENNY,

Gość deprecha cie zlapie
ewentualnie połóż się na noc z dzieckiem i masuj brzuszek ,błogo zaśnie

Gość deprecha cie zlapie
a i ty czasem połóż sie w dzień ,robota nie zając a w domu nigdy nie urobisz ,olej burdel w domu ,sprzątanie ,wes kąpiel i do łózka z małym poświeć więcej czasu dla dziecka będąc zrelaksowana a nie jakaś taka przybita i nerwowa ,dzieciak wyczuwa takie rzeczy

Gość dobre dobre dobrenie ma co
bezdomka rzuc do ł óżeczka i tyle , spartańskie wychowanie i pzrestanie sie bachor drzec podobalo mi sie!wiele z was tak pisze a potem jak inna tak samo zrobi to swiete oburzenie hihi

wiadomo, ze maluch nie odroznia jeszcze por snu i czuwania,ale my od poczatku uzywalismy kolyski do spania w nocy a w dzien wynosilismy go do duzego pokoju,gdzie najpierw lezal na kanapie a potem kupilismy kojec. Nie mial zadnych problemow z zasypianiem nocnym. Ja nigdy przy nim nie siedze, daje mu buziaka, przytule i zasypia sam, z grajaca kolysanka.

ale pamietam, ze jak byl taki maly jak Twoj to mial problemy z drzemka przed poludniem, wtedy troche grymasil i tez wsadzalam go do wozka,ale szybko mu przeszlo. Natomiast w nocy zasypial sam, budzil sie na jedno karmienie do 3 miesiaca a potem juz przesypial noce. Moj bardzo duzo je w dzien, na noc tez sporo wiec moze to tez pomaga