Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość peeling enzymatyczny

peeling enzymatyczny- potrzebuje porady

Polecane posty

Znacie jakies dobre peelingi enzymatyczne niekoniecznie polskich firm. Chce jakis kupic- kiedys mialam z polskiej firmy ale nie pamietam nazwy byl swietny

ja używam peeling enzymatyczny z ziaji - jest taka seria NUNO - jestem bardzo zadowolenia, kosztuje też niewiele, a jest wydajny.

w przypadku stosowania peelingow enzymatycznych pamietaj o jednej podstawowej zasadzie. Po ich nalozeniu nie dopuszczaj do ich wyschniecia.Zmaczaj twarz wacikiem z woda lud stosuj je podczas kompieli w wannie. inaczej jezeli wyschna na twarzy nie dzialaja. marka nie jest najwazniejsza:)))

a jest cos takiego jak peeling z joanny albo cos na B ale nie pamietam co- bylam bardzo zadowolona i nie pamietam tej drugiej firmy chyba nie polska.

juz wiel to nie zadna joanna heh przebuszowalam internet i znalazlam te 2 o ktore mi chodzilo to BanDi i Thalgo. Czo uzywalyscie tych peelingow. Jest znaczna roznica wcenie w sensie ze thalgo o wiele drozszy- zalezy mi na opiniach jesli ktos uzywallub polecenie najlepszgo peelingu enzymatycznego.

Gość prosze o opinie
to jak BanDi czy Thalgo? a moze macie lepsze propozycje?

Gość Ja uzywam.....
peeling enzymatyczny do cery wrazliwej - Lirene. Niezly.

Gość izka221
Według mnie najlepszy jest mechaniczny, a w dodatku termotopliwymi ziarenkami peelingującymi, np możemy takie rozwiązanie spotkać w kremowym żelu do mycia twarzy z termopeelingiem w kosmetykach eva natura komfort młodej skóry 18+.