Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tenshi

i co teraz?

Polecane posty

Wiem ze jest tu wiele kobiet, w podobnej sytuacji. Zwracam się do Was z prośbą o pomoc, poradę... Jak udalo Wam się otrząsnąć bo zdradzie i rozstaniu z mężem... Mi się to nie udaje, wręcz przecinie, tylko łzy i smutek...a w głowie milion myśli, jak się pozbierać, jak się mu "odwdzięczyć"... Proszę pomóżcie.. przepraszam ze zaczęłam kolejny wątek w temacie zdrada, rozstanie itd, ale jakże aktualny i dotyczący wielu z nas..

Gość A PO ZDRADZIE......
1. nie odwdzięczać się - to nic nie da, poza tym, że zrobisz z siebie idiotkę 2. on odszedł od ciebie czy zostajecie razem? jeśli decydujecie się na wspólne życie - bez psychologa się nie obędzie, a i rany szybciej się zagoją

Gość ifyoudontknowmebynow
Ja się otrząsnęłam. Rok to trwało. Nadal nie jest super,ale pierwsze 6 miesięcy było tragedią.

a ja wiem że nic tak nie leczy jak właśnie odpłacenie.znajz sobie kogoś i zaszalej odrazu światsie wyda piękniejszy

moze masz racje, ale jest problem. ja nie potrafie zaszalec z innym, bo kocham GO. wiem, głupie ale tak jest

nie, to nie zwiazek, spotkali się kilka razy. moze to dla niektórych nie jest zdradą, ale dla mnie tak...