Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejny przypadek

czy jest szansa, ze sie zmienie, ze moje zycie bedzie inne?

Polecane posty

nie lubie siebie, nie mam faceta, jestem niesmiala, nie jestemciekawa, a jednak ciagle walcze, ze moze kiedys bedzie indziej, ze nastapi cudowne ptrzebudzenie i bede szczesliwa. ze bede pewna siebie, ze ludzie beda tak na mnie patrzyli wlasnie. co robic?

o niee, tylko nie tyyyyyyyyyyyyyyyyyy.

to musisz zaczekac na innych :) tylko napisz czy szukasz głaskaczy czy przytaktów ? potwierdzaczy czy moze wyznawców w stylu "też tak mam jak ty" :P

jako niesmuiały, nudny , nieciekawy, , nie pewny siebie, nie rozrywkowy, nie mający znajomych przewgranieć życiowy nei mam pojęcia ale pewnie najlepsza była by kilkuletnia terpia psychiologa + tabletki ale to i tak nie da ciekawej osobowości a jak ma się jużduzo lat to i tak się nie nadrobi :O 🖐️

szukam raczej ludzi, ktorzy tak mieli a juz tacy nie sa. w kazdym razie, nie Ciebie:D

Gość 20tka
Jest szansa :) Cudowne przebudzenie - nie, nic się nie dzieje błyskawicznie, świadomość własnej wartości, wiara w siebie - to rośnie z czasem. Sama jestem podobnym przypadkiem. Zawsze nieśmiała, z niskim poczuciem własnej wartości, kompleksami. Trzeba w pewnym sensie dojrzeć. Trzeba polubić siebie, potem cała reszta :)