Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

avon76

jego marzenie to motor

Polecane posty

witam.mój mąż bardzo marzy o motorze takiej ścigałce i co najgorsza przymierza się do kupienia..mnie tez sie podobaja ale jakos troszkę sie boję

Gość
w zyciu bym nie pozwolila na to, zeby moj facet kupil sobie motor. nie spalabym po nocach chyba.

Gość taktaktak
cześc cipuniu :P👄 teskniem :(

No to jak marzy, to niech sobie kupi, bo to świetna zabawa :D Pilnuj tylko jednego (bo rozumiem, że skoro marzy, to wcześniej doczynienia z motocyklami nie miał): najpierw prawko niech zrobi-choćby dla świętego spokoju i niech nawet nie myśli o zakupie jakiejś CBRki czy innego świństwa na pierwszy motocykl. A jeśli podobają mu się tylko plastiki, to niech to będzie jakaś oplasticzona max. 500tka. Chyba, że masz ochotę odwiedzać męża w szpitalu. Choćby takie cuś http://moto.allegro.pl/item745873298_kawasaki_gpz_500s_super_okazja.html 58 kucyków to i tak sporo jak na pierwsze moto, ale da się ogarnąć z odrobiną rozumu ;)

Ojej, widzę, że w międzyczasie pojawiło się kilka wpisów. Dziewczęta drogie. Motocykle to nie jest pewna śmierć :D Wystarczy myśleć na drodze i nie kozaczyć (za bardzo, hihihihih), a wszystko będzie dobrze :]

prawko na motor ma..z motorami miał już do czynienia....a czemu wy tak od razu zaraz o jakiejs tragedii..psychiczna kafezdzira a twoj facet gdyby kupił sobie auto to spałabys wtedy po nocach?

No jak ma prawko i jakieś doświadczenie, to tym bardziej nie widzę problemu. Natomiast aktualne zostaje to, żeby nie przeliczał swoich umiejętności i nie kupił motocykla z taką mocą, że go po prostu nie ogarnie.

Gość a ile on ma lat
? bo sądząc po twoim nicku to może byc w okolicach 35-ki :o motor to fajna rzecz dla chłopaka 16-22 lata.......dla facetów po 30 to już nie bardzo..

a dlaczego nie?faceci po 30 jak najbardziej..no ten wiek co podany wyzej to napewno nieopowiedni...ci młodzi niestety ale sie nie nadaja

"motor to fajna rzecz dla chłopaka 16-22 lata.......dla facetów po 30 to już nie bardzo.." Łohohoho. To się usmiałam :D Dla facetów i kobitek w każdym wieku jest to rzecz fajna. Chociaż z tymi 16latkami to tak nie do końca, bo prawko mozna mieć od 18(a teraz już chyba 24 lat?). Z wiekiem tylko czasami zmienia się, jakby to... hmmm... preferowany styl jazdy? A i to nie zawsze. Bo i Panowie po 50tce na hayabusach się zdarzają :D

Gość a ile on ma lat
ja miałem pierwszy motor właśnie w wieku 17, jeszcze bez prawka :) a po parau latach przeżuciłem się na samochody, na początku stare przywożone z zagranicy ale miały swój klimat i pamietam tamte czasy z setnymentem (pare latek już mineło) podtrzymuję - motor dla chłopaków, dla facetów nie bardzo....no chyba że mieszkasz w jakiejś podmiejskiej dzielnicy ale on i tak na tym nie pojeździ porządnie, tylko jak te stare dziadki na skuterach do sklepiku, na ryby :P

W podmiejskiej dzielnicy? No co za bzdura... Na wielkomiejskie korki dwa koła to jedyne rozsądne rozwiązanie. A frajdę z jazdy można czerpać nie tylko z zapierdalania ile fabryka dała(bo, wybaczcie jeśli kogoś urażę), ale głównie to rajcuje młodszych posiadaczy motocykli. Jazda w ruchu miejskim jak dla mnie jest super, przynajmniej jest jakimś tam wyzwanie, coś się dzieje. A nie-długa prosta i manetka odkręcona do oporu. Pfff.... też mi wyczyn.