Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michox

Co Jej Powiedzieć? POMÓŻCIE!

Polecane posty

Gość michox

Jesteśmy ze sobą prawie 3 miechy. Ona miała już 3 chłopaków, z czego z jednym była tak na serio, kochała go przez dwa lata. I nagle coś się popsuło i się rozstali. Potem powiedziała sobie że już nigdy się nie zakocha, ale spotkała mnie... Spotykamy się, rozmawiamy ze sobą. Ona mi mówi że czuje się szczęśliwa ze mną,że akceptuje mnie takiego jaki jestem, że uwielbia moje oczy, ma takie same zainteresowania co ja... Problem wygląda następująco: Teraz mi napisała że chcę się we mnie kochać, ale jak na razie to nic do mnie nie czuje, oprócz Wielkiej Mięty. A jak była z tamtymi kolesiami to prawie po trzech miesiącach była w nich zadurzona na Maxa. NIe wiem w czym tkwi problem... Widocznie coś robię źle... Ja jej mówię że do miłości potrzeba czasu... DRUGIM problemem jest to że pisała mi że pragnie moich ust, a jak się spotkaliśmy to się wykręciła od całowania. Powiedziała mi że kiedyś chłopak zaczął ją całować na siłę i ma złe wspomnienia z tym, więc na razie nie chcę tego robić. Jak ją przekonać, żeby jednak spróbowała? BArdzo mi na niej zależy, więc nie chcę niczego spieprzyć... POMÓŻCIE!!!