Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lila-bez

odrzucona

Polecane posty

Gość lila-bez

2 lata spotkalam mezczyzne, cos miedzy nami zaiskrzylo ale nic z tego nie wyszlo. przyciagnelo nas i odrzucilo na 2 lata. ostatnio spotkalismy sie i we mnie cos odzylo, jak bym caly czas za nim tesknila. niesety on nie czuje tego samego, i chyba nigdy nie czul bo jak sie poznalismy desperacko szukalismy jakiejkolwiek bliskosci, oboje samotni i odrzuceni. wyznalam mu swoje uczucia ale on stwierdzil, ze rozmowa zeszla na zle tory a ja, ze nie chce utrzymywac kontaktu i ze chyba mnie zrozumie. jak go sobie wybc z glowy? jak sie pozbieralyscie po czyms takim?

Gość za duzo iskrzylo i baterie
wysiadly. :P musisz sie z tym pogodzic albo doladowac sie z kims nowym, najlepiej w czasie burzy bo wtedy iskrzy jak cholera :D

Gość lila-bez
dzieki, ale moze ktos odpowie powaznie, z doswadczenia. jak z tym zyc?

Gość lisicali
Znajdz sobie kogos do pogadania. Wygadaj sie, wyzal sie i ci przejdzie bo juz bedziesz miała dosyc rozmowy i myslenia o nim :P To sie nazywa "przemeczenie" :D ... uwierz mi działa.... poboli poboli takie gadanie o nim ale w koncu juz nie bedziesz miała siły i zaczniesz tym tematem rzygac dalej niz widzisz .... Wtedy ci przejdzie. Ja tak robie :) Zmecze wszystkich tym tematem az mam samam dosyc :P A i zacznij sobie powtarzac ze koles był dziwny :P

Gość lila-bez
dzieki :) sprobuje, ale wiesz ze on faktycznie byl dziwny. byl chamski, bufonowaty itp. dlatego nic z tego nie wyszlo. a tu nagle taka przemiana jak go spotkalam /szkolenia z nlp/ i pozalowalam, ze gdybym go spotkala takim jak jest teraz 2 lata temu, to nigdy bym nie odeszla.

Gość lisicali
Podziekuj szkoleniom NLP :) Nie wiem czy teraz jest fajnieszy. Raczej cwanszy i pewnie mniej uczciwy. Nie załuj bo dobrze bys na tym nie wyszła. Tacy kolesie sa nieuczciwi. Poczytaj sobie o tych "szkoleniach NLP " - czysta manipulacja. Wiec olej i jak chcesz to zrób tak jak ja :) mi to zawsze pomaga. Jezeli chcesz to zwal wine na te szkolenia, itp. to tez pomoze :P

Gość lila-bez
wiem na czym polegaja te szkolenia i wlasciwie pozniej sie przyznal, ze nasze spotkanie mialo dla niego charakter 'oczyszczajacy'. mial wyrzuty sumienia za swoje poprzednie zachowanie i chyba musial sobie cos tam poukladac, zeby mu pasowalo do modelu jaki teraz soba prezentuje. szczery to on chyba nigdy nie byl, eh zycie...

Gość lisicali
No własnie to sobie powtarzaj ze to kłamczuch i nie ma co załowac :) "(imie) to kłamczuch i manipulat , wara ode mnie" i powtarzaj sobie to codzienie jak mantre a zobaczysz ze niedługo bedziesz sie smiac i dostrzerzesz kupe fajnych facetów. No i znowu zrobisz sie szczesliwa :) Ja to za kazdym razem robie jak cos nie gra. Szybko sie lecze z "nieporozumien" :D

Gość lila-bez
oj, jak ja sobie mantre uloze... nigdy tego nie stosowalam,bo myslalam ze to wlasnie bedzie mi o nim przypominac. glupio sie czuje, bo tak sie wynurzylam przed nim a tu taka... pomylka. ja tu o uczuciach a on o zlych torach... ale nie chce z nim utrzymywac zadnego kontaktu i to chyba mu sie nie spodobalo i jeszcze napisal,ze jak zmienie zdanie to chetnie uslyszy co u mnie. moze to jest sprzeczne z pewnymi zalozeniami tego 'oczyszczenia' :p dzieki kochana :*

Gość lisicali
hej nie załuj. Przynajmniej mu powiedziałas co i jak. Nic nie wyszło no i ok. Teraz czas na mantre :P i przegadanie tematu z 1000 kolezanek i kolegów i najlepiej zeby oni tez ci mówili jaki on jest "dziwny" :P P.S to działa tez w druga strone. Jesli sobie powtarzasz ze jestes kochana i sczesliwa to taka sie własnie stajesz :) To sie nazywa pozytywne myslenie. Ja odkad pamietam tak robie i co chce to sie staje :) Powodzenia z mantra. Tez fajny sposób to wypisanie jego wad wszystkich i tez ich czytanie jak tylko najdzie cie tesknota. Szybko ci przejdzie :P .... postosuj to a zobaczysz jak sie z nim spotkasz nastepnym razem to bedziesz w szoku ze wogole kiedykolwiek nawewt na niego spojrzałas. Bedzie cie drazniło nawet stanie kołoniego a o rozmowie to zapomnij bo to bedzie niewykonalne :D :D :D :D :D :D :D