Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sexy Flexy Jolly

OKROPNE BÓLE - JAK SOBIE Z NIMI RADZIĆ?

Polecane posty

Mam 20lat, i niestety już w tym wieku mam poważne problemy ze zdrowiem. Często coś mnie boli, mam anemie, ciągle jest mi zimno, słabo. Ostatnio bardzo bolały mnie stawy, ledwo mogłam chodzić. Od prawie miesiąca miałam problemy z nerkami - kolka nerkowa spowodowana nagromadzonym piaskiem na nerce. Towarzyszył temu okropny ból nie tylko nerki, ale i prawej części podbrzusza. Brałam leki rozkurczowe i przeciwbólowe. Gdy tylko kolka nerkowa ustąpiła, po kilku dniach zaczął mnie boleć prawy jajnik. czuję ból od samego jajnika przez całą pachwinę i aż do krocza. Ból jest kłujący, pulsujący. W nocy dostałam gorączki, zalewał mnie pot, podbrzusze bolało mnie tak jakby mnie ktoś od środka ściskał a po chwili wypychał, łaziłam zgięta w pół po ścianach tak mnie bolało, poza tym miałam okropne mdłości i na dodatek bolał mnie żołądek. Jestem już zmęczona tymi ciągłymi bólami. Jak nie jeden problem, to drugi i tak całe życie na lekach. Od urodzenia choruję, i jestem w szpitalu co 2-3 tygodnie. A jak na razie żaden lekarz nie stwierdził co mi jest. Może ktoś z Was mi pomoże, bo lekarzom przestałam już ufać pod względem diagnozy.

Nie wiem co może ci być, ale dopiszę się, że też mam kamicę nerkową plus do tego schorzenia laryngologiczne - wnioskuję, że moje problemy z nerkami zaczęły się od nadmiaru antybiotyków zażywanych w związku ze schorzeniami laryngologicznymi :-). Szczerze ci powiem, że sama przez kilka dni zażywałam No - Spa Forte - silniejszy lek na receptę - guzik pomógł. Zero reakcji - ale znalazłam lepszy sposób na bóle od części lędźwiowej promieniującej do podbrzusza - tylko nie wyśmiej! Posmaruj obolałe miejsce AMOLem - to działa. Wtedy mogłam już normalnie siedzieć, spać, chodzić - kiedy ból ustępował, a szłam do szkoły to miałam go ze sobą - zapach ładny i ważne dla mnie było tylko to, żeby nie bolało. A powiedz miałaś jakieś badania wykonywane? Usg, urografia etc.??