Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bibpokosasiedizii

zazdroszcze....

Polecane posty

Gość bibpokosasiedizii

moze nie powinnam ale zazdrosze mojej szwagierce ,jest piekna -ma sliczna twarz ,nienaganna figure;) ma faceta 9 lat starszego(lekarz ) ginekolog) nie wiem czy poleciala na kase czy tez nie ,poznala go na studiach (prawo ,ktore skonczyla) mieszka w duzym miescie jakim jest warszawa a wczesniej mieszkala w moim miescie gdzie zamiast normalnych sklepow sa bazary ,10 lat temu byla miss mojego miasta .Obecnie ma 7 letnia corke odchowana madra i rownie sliczna jej tesciowa jest pedagogiem i nauczycielem jezyka polskiego wiec uczy mala wszystkiego :) .Jej maz pracuje w prywatnej klicnice i zarabia 400zl na godzine (8godzin dziennie) wiec latwo obliczyc pensje... ,ona pracuje ja ph i ma 7tys podstawy ... zyja jak w bajce maja 3 pietrowy dom w warszawie saune ,jacuzzi ,pieknie urzadzony dom .Ona robi sobie botx co pol roku ,2 razy wtyg u fryzjera ,paznokcie ,solarium a ciuchy kupuej w kslpeach patrizia pepe gdzie lbuzka kosztuje najmiej 1000zl .Zawsze jak przyjezdza np na siweta czuje sie przy niej taka malutka ona bizneswooman odwalona jak gwiazda filmowa...

Gość slaba prowokacja
ginekolog w prywatnej klinice pracujac tylko przez 8h dziennie nie zarobi nawet 10tys/mc. Jezeli jest wlascicielem z 4 klinik to wtedy owszem.

Gość policz
policz sobie ile to jest 400zł na godz razy 8=3200 za jeden dzie wiec twoim zdaniem nie zarobi 10000??????

Gość htnbh jn
slaba prowkacja tyle zarabia jest to prywatna klinika i nie jego on jest jednym z najlepszych lekarzy w polsce dlatego ma tyle placone

Gość lisicali
Ja tez tak kiedys bede miała :) :P Zobaczycie :P

Gość co za dzieci tutaj sa
to niech cie wciagna w ten rodzinny biznesik....nie bedziesz zazdroscic.....albo lepiej....WEZ SIE DO ROBOTY a stac cie tez bedzie na ciuchy ale nie za 1000 ale za 100:-)

Gość vwevwer
No dobra, nie okłamujmy się. Są ludzie jeszcze bardziej bogaci. Na szczęście ja takich praktycznie nawet nie widuję więc nie muszę się zgryzać. To naprawdę przykre patrzeć jak ktoś wygląda super, jest wypoczęty, spełniony i wszystko mu się układa, bo ma pieniądze.

Gość sojfem500
założę się że i tak jest niesczęśliwa,ponieważ każdy z nas pragnie tego,czego nie może mieć,na pewno ona też ma takie pragnienia