Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roxy17

Pomozcie...

Polecane posty

Gość roxy17

Mieszkam z moim chlopakiem od prawie roku. Mieszkamy z moimi rodzicami i amy dla siebie jeden pokoj. Denerwuje mnie takie mieszkanie w 6 bo jeszcze moja siostra z chlopakiem a dom nie za duzy kazdy sie czepia i tyle. Teraz mieszkamy na slasku ale mam rodzine nad morzem i zawsze jak do nich jezdzilam marzylam zeby tam zamieszkac lepszy klimat, zdrowe powietrze, lepsze zarobki i wogole. Ja jestem mloda bardzo mloda ale to nie o tym mowa. W tym roku bylismy na wakacjach u mojej rodziny nad morzem i powiedzialam mojemu chlopakowi ze bardzo chcialabym tu mieszkac. Mu tez sie podobalo i wogole powiedzial ze na pewno w przyszlym roku sie wyprowadzimy kupimy lub wynajmiemy mieszkanie i bedziemy wkoncu mieszkac razem. Bylam szczesliwa przez ten czas ale teraz jemu sie cos odmienilo bo stwierdzil ze przez najblizsze 4 lata stad nie wyjedziemy zdolowalo mnie to bo ja tu dluzej nie wytrzymam. Jak mu o tym powiedziec ze to jest moje najwieksze marzenie miec mieszkanko tylko dla nas dwoch z nikim sie nie klocic ani sie nie ciasnic w 6. Nie wiem co mam zrobic bardzo mi zalezy na tym zeby w lipcu lub sierpniu 2010 roku wyprowadzic sie tam jak go do tego przekonac???

Gość może tak samo powiedz
jak nam, że to Twoje marzenie.... ale pamietaj że marzenia marzeniami a rzeczywistość rzeczywistością jak myślisz za co będziecie życ i wynajmować tam mieszkanie ? to że ty sobie coś uroiłaś to raz a dwa że Twój facet ma za to płacić i was utrzymywać nic dziwnego że Twoje marzenie nie przypadło mu do gustu

Gość uniqueGIRL
niby dlaczego on sie nie chce wuprowadzić? jeżeli on nie che to zagraj tak ze chodzisz cały czas smutna i wogóle...to moze sie zastanowi jezeli zobaczy ze jestes przybita :)

Gość uniqueGIRL
nikt nie moze ci stanać na przeszkodzie do spełnienia marzen jak sie nie uda rzuć go widocznie niekocha cie na tyle

Gość może tak samo powiedz
piszesz zbyt ogólnie, nie piszesz ile macie lat czy pracujecie.... więc niby jak mamy coś doradzić ? jedyne co wiemy to to że jesteś młoda, nie wiemy ani czy pracujesz czy nie i czy bylibyście w stanie się utrzymać poza tym pamiętaj że do kosztów utrzymania doszłyby koszty podróży do Twoich i Jego Rodziców....

Gość roxy17
Czy ja mowie ze tylko on bedzie pracowal utrzymywal mnie i mieszkanie? nie bo gdy rozmawialismy o tym 2 miesiace temu gdy jeszcez chcial wyjechac mowilismy ze oboje bedziemy pracowac i oboje mielibysmy zalatwiona prace mam tam kuzynow i kuzynki ktore pracuja i bez problemu i maja wlasne dzialalnosci nie mowie ze wszyscy ale paru i mowili ze jezeli chcemy tam wyjechac to z praca nie ma problemu a tam zycie jest o wiele prostsze przekonalam sie o tym bedac tam przez 2 miesiace zarabiaj dwa razy tyle miesiecznie co na slasku a wszystko jest tnsze nawet utrzymanie mieszkania...