Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Twoje sumienie

PETYCJA

Polecane posty

Gość precz z
pederastami dewiantami pedofilami komuchami hitlerowcami rasistami NIE JESTEM TOLERANCYJNA!!!

Gość precz z
nogogłaszczka zapomniałam jeszcze o tobie!!!!! przebaczysz mi że cię nie dopisałam do listy???

Gość peljsss
podpisałan na tak 🖐️

Gość TSSSSS
SAME MOHERY Z WAS!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość podpisalaaaam
debile do pieca :o

Ci pederaści tak krzyczą o braku tolerancji, a sami są mega nietolerancyjni. Mianowicie nie chcą tolerować tego, że: - wg mojej religii homoseksualizm to grzech, a z grzechami trzeba walczyć - widok paradujących pederastów obraża moje poczucie godności -zgodnie z WIELOTYSIĄCLETNIĄ tradycją związek małżeński jst zawierany tylko i wyłącznie kobiety z mężczyzną A więc pederaści i inni "tolerancyjni" dyskryminują mnie ze względuna: religię, poglądy polityczne a także tradycję. To Ci dopiero TOLERANCJA.

Gość niewierzaaca
nie, nie tolerujaa tylko to maja gdzies a to roznica :D ja tez mam gdzies twoja religie

Gość nitka..22
JESTEM NA NIE!!!

Gość ojejesuus
moje poczucie godnosci obraza para czy to hetero czy homo lizaca sie wszdzie gdzie popadnie i co ? to znaczy ze mam wprowadzic zakaz lizania sie w miejscu publicznym :D

"- widok paradujących pederastów obraża moje poczucie godności" To ja obrażę jeszcze Twoją umiejętność posługiwania się językiem polskim. Chyba, że naprawdę miałaś na myśli to, co napisałaś. Ale wtedy... Cóż... Wtedy obrażę Twoje "poczucie godności" :D:D:D:D:D:D:D:D

Gość LALALLALALALL
A CO BY BYŁO GDYBY... WY URODZILIBYSCIE SIĘ ODMIENNIEJ ORIENTACJI???? ORIENTACJI SIĘ NIE WYBIERA!! TROCHE TOLERANCJI...

Gość a co by było gdybym
się zesrała

Gość zieeeew ziewww ziew
Kolejny nudny temat, sztucznie nakręcany przez media. Oczywiście odbiorcami takich dupereli jest znudzona młodzież pochodząca z klasy średniej i wyższej, która da sobie wcisnąć każdą bajkę o uciśnionych homoseksualistach, którzy są przedstawiani niemal jak męczennicy. Znudziło się wam wydawanie pieniędzy tatusia i latanie po galeriach handlowych? To zapisz się do wolontariatu, a spotkasz naprawdę biednych ludzi o których trzeba walczyć!

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
rany ale wy wszyscy walneci jestescie :o a co jak tymi pederastami i lesbami beda kiedys Wasze dzieci?? wywalicie je z domu??? zenada

Gość mędzrzeeeeccc
JULIUSZ CEZAR JEST GŁUPI A NIE ARGUMENT... GDY TWOJE DZIECI BĘDĄ HOMO TEŻ BĘDZIESZ TAKIM ZAWISTNYM HMM... CZLOWIEKIEM?!GDYBY JULIUSZ CERAZ BYŁBY HOMO(BYĆ MOŻE I BYŁ...) TEŻ BYŚ SIĘ TAK SPRZECIWIAŁ ZWIĄZKOM HOMOSEKSUALNYM?? nie sądzę...

Gość Droga Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Widzisz i to co uprawiasz, jest przykładem prymitywnego grania na uczuciach odbiorcy- ciekawe, że zawsze w tego typu pustych sloganach, jest adnotacja o dzieciach. A co zrobisz, jak twoje dziecko będzie koprofilem, dendrofilem, czy fanem brudnych ciuchów? Naprawdę, polecam ci zapoznać się z behawioryzmem i wpływem otoczenia na seksualność człowieka 🖐️

wygnałbym gnoja z domu , bez mrugnięcia okiem 🖐️ powinno się pedrastów leczyć a jak terapia nie daje skutku to utylizować w masarniach 🖐️

Gość taaarakka
Jak ktos jest tak zacietym homofobem jak juliusz to znaczy ze sie tego boi bardzo bo moglbo by mu sie spodobac i dlatego tak bardzo krzyczy :o normalni faceci w tym moj calkowicie hetero rozmawia z moim kolega gejem, reke mu poda normalnie i nie chce go spalic w piecu ani zajebac tylko dlatego ze kocha inaczej:o moi kumple tez normalnie z nim rozmawiaja tylko wlasnie takie pionki jak Juliusz maja problem ze swoja seksualnoscia stad ten jad, to zostalo potwierdzone przez psychologow i psychiatrow :o🖐️

Gość zieeeew ziewww ziew
A czy ktokolwiek tutaj boi się gejów? Czy chcemy im robić krzywdę? Geje żyli sobie szczęśliwie, dopóki Biedronie i inne homofaszyści z lobby nazigejów nie zaczęli się bawić w uszczęśliwianie wszystkich swoją inżynierią społeczną...

Gość ludzie to tepaaa
no jak to kto? ktos wyzej wpisal ze spalic ich:o

łał kolejna ciekawa psychoanaliza mojego projektu , dołączę ją do 143 innych :D nie jesteś oryginalna. a to że ktoś się sprzeciwia lansowanym przez media dewiacjom i nie daje wciskać kitu o notorycznie uciśnionych pederastach , to całkiem inna sprawa :classic_cool: mam gdzieś co robi twój fagas , może nawet smarować się kupą po twarzy jego sprawa :classic_cool:

Gość zieeeew ziewww ziew
A co można pisać, gdy w co 3 topicu pojawia się tematyka homoseksualistów? Ludzie przejawiają agresję właśnie przez was- ich niby obrońców. Gdyby z taką samą częstotliwością pojawiał się temat o równouprawnieniu osobników kopulujących z drzewami, też pisałabyś "spalić ich" bo to jest po prostu irytujące!

Gość taaarakka
Ubodła cie moja wypowiedz na tyle, ze w koncu przestałes robic za błazna i odpisales w miare powaznie milo🖐️