Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAnia22

Plamienie przy Yasmin

Polecane posty

Gość KAnia22

Hej mam 16 lat i koncze drugie opakowanie Yasmin, przy stosunkach z chlopakiem szlam na calosc nie stosowalismy dodatkowych zabezpieczeń. Nie robilam 7 dniowej przerwy, bo szlam na wesele i chcialam 'przelozyc' sobie miesiaczke heh. Dodam tez, ze 3 razy pod rzad zapomnialam wziac tabletki przy 2 opakowaniu. Jednak nie minelo 12 h przy pierwszym razie zapomnialam o 6 godzin, przy drugim o 2 przy trzecim o jedną. Teraz mam jakies dziwne plamienia. Moja mama mowi, ze to objawy ciąży.. To możliwe? :(

Po połaczeniu opakowań mogą się pojawić plamienia przy końcu blistra,to normalne i zapewne masz to napisane w ulotce,a spóźnienie do 12 godzin ujdzie.Nie martwiłabym się, ale na przyszłość staraj się pilnować stałej pory.

Zresztą przy pierwszych 3 opakowanich w ogóle plamienia to może być norma.A już szcególnir przy połaczeniu.

Opakowań nie wolno łączyć. Jeżeli pisze w ulotce że masz zrobić 7-dniową przerwę, to masz ją zrobić.

Gość KAnia22
a jakie moga byc skutki laczenia opakowan?

Gość KAnia22
bo chyba nie ciaza?

Nie umiem sprecyzować skutków przedawkowania, ale powinny być one sprecyzowane w ulotce dołączonej do opakowania. W każdym razie jeżeli połączysz opakowania, to przedawkowanie następi napewno.

Gość KAnia22
czy przedawkowanie moze wywolac ciaze?

Można łączyć opakowania w celu przesunięcia miesiączki, połączenie dwóch opakowań to nic złego, więc na pewno nie przedawkowałaś:D