Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fila124

Kto sie ze mna odchudza??

Polecane posty

Witam:) mam 160 cm wzrostu i waze 70kg.Bardzo zle sie z tym czuje:( wielokrotnie sie odchudzalam i przynosilo to efekty ale kiedy znow sobie pozwolilam na wiecej to mialam efekt jojo i dwa razy wiecej kg,Pomyslalam sobie ze jesli ktos ochudzal by sie razem ze mna bylo by mi razniej przez to przebrnac:)wiec jak? jest ktos chetny?

Gość robaczek 123
ja:)

ja sie pisze:p a masz moze jakis plan? jak zaczynasz? ja mam program cwiczen dobrany dla mnie tylko ze nie mam zadnej diety i tu jest pies pogrzebany, bo tego mi brakuje :(

moja slaboscia sa slodycze wiec postaram sie z nich zrezygnowac. Mysle ze powinnam zaczac pic wode mineralna niegazowana zamiast slodzonych sokow i nie jesc tlustych potraw. i zobaczymy co z tego wyjdzie:)

Gość robaczek 123
Mam 165cm wzrostu i 58kg... ale chcialabym schudanc do 55:) co proponujesz?

Gość taka jedna 20-latka
ja wprawdzie odchudzam sie od 5 dni ale doacze sie do ciebie tutaj...mam 20 lat 164 cm wzrostu i waze 60 kg:( moja upragniona waga to 54...jestem na diecie norweskiej..czytalam ze taka dobra a jak na mnie to chyba narazie nie dziala...przynajmniej jak sie przedwczoraj wazylam...

ogolnie chce poniewaz moj tuszczyk osadowil sie glownie na brzuchu ale po trochu wszedzie jest;/ mysle ze jesli chodzi o diete to wszytsko w malych ilosciach, wiiecej warzyw,owocow mniej tlustego i duzo wodyy a reszta w mniejszych ilosciach

Gość lilikaaaaa
Drugi dzień piję tylko niegazowaną wodę mineralną.Bardzo dobrze wpływa na oczyszczenie organizu.Powinno ,to trwać 14 dni.

heh ja miala to samo:P tez slodycze i wiesz co zrobilam ? zamienilam slodycze na owoce! na poczatku czulam niedosyt ze to i tak nie to samo ale kupowalam sobie brzoskwinie na przyklad (pycha:)) i na poczatku jadlam ich nawet za duzo ale potem zmniejszylam porcje i tak do dzisiaj , to dziala! takze nie obawiaj sie jak nawet zjesz za duzo owocow to i tak lepsze niz slodycze :)

Gość taka jedna 20-latka
dieta norweska polega glownie na jedzeniu jajek i grapefruitow...no i oczywiscie nie jedzeniu kolacji

ja nie moge miec glodowki ani drastycznej diety bomam intensywne cwiczenia codziennie i musze miec sile...wiec nie wiem jaka diete mam stosowac na razie jem zdrowo:) na brzuch jest dobre cwiczenie NIE brzuszki tylkio takie: kladziesz sie na podlodze i podnosisz obie nogi do gory ale maja byc zgiete, jak na kucaka jakby i jedna noge prostujesz opuszczasz w dol ALE uwaga nie dotykaj podlogi wszystko jakby w powietrzu potem na zmiane druga noge, dziala na brzuch bardzlo! drugie cwiczenie na boczne partie brzucha to kladziesz sie na bok podpierasz sie jedna reka i wyginasz w luk cialo na bok pozostajesz tak przez 30sek. a najlepsze jest bieganie tyle co moge powiedziec bo na dietach sie nie znam, jedyne co wiem to nie jesc za duzo pieczywa no i mozna jesc platki na mleku bo sa zdrowe

moja mama stosowala ta diete pamietam no i fakt schudla ale trzeba miec czas na to ja pracuje non stop 8godz min i nie mam czasu zeby jesc o okreslonych godzinach, mam 166cm wzrostu i 10,6stones to jest 24BMI a waga normalna to do 25bmi czyli niby w normie ale ja chce zrzucic tak do55kg a mam ok 64kg

od dzisiaj bede notowac sobie co jem i w jakich godzinach.postaram sobie jakos regularnie ulozyc jadlospis.I wprowadzic w zycie wiecj ruchu:) 2 razy w tyg bede chodzic na areobic i zamiast autobusikami zaczne spacerowac.

Gość taka jedna 20-latka
ja od jutra rana zaczynam biegac...w sumie pozostal mi tydzien bo pozniej zaczynam nauke i nie bardzo bede miala kiedy to robic

ja myslalam jeszcze o basenie no i co robie to sobie kupuje soki ale takie smoothie typu ze sa geste no i pycha jak chce mi sie cos przegrysc albo jestem glodna troche to sobie owoc zjem albo sok wypije

dzieki Quicksand:) bede sobie w domku cwiczyc twoje cwiczonka i w polaczeniu z ograniczonym jedzonkiem i areobickiem mam nadzieje ze przyniesie to efekt:)a jesli chodzi o norweska diete to chyba musze poczytac szczegolowo bo zapowiada sie ciekawie:)

ja codziennie rano wyciskam sobie sok z grapefruta i pomaranczy tak na dobry poczatek dnia;)

Gość kora jagielska
ja chce :) mam 165cm wzrostu i waze 63 kg :(

Gość taka jedna 20-latka
mam nadzieje ze nam sie uda:)

Gość princessa girl
przyłączam się do was ja rozpoczełam diete kapuścianą co o niej myślicie?