Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fila124

Kto sie ze mna odchudza??

Polecane posty

hehe jaka jednomyslnasc:) wlasnie czytalam na forum o niej i ciekaiwe wyglada i daje szybko efekty podobno:)

Gość wszystko fajnie
ale jak szybko i bez wyżeczeń stracić 3kg

Gość princessa girl
taż czytałam o tej diecie na forum ale niektórzy mówią że po trzech dniach to już chce się wymiotować na widok tej zupy.

Gość to juz lepsze jest
ta dieta norweska

jak wam idzie dziewczyny? ja na sniadanie zjadlam kanapke pelnoziarnistego chlebka z serkiem bialym i salata,pomidorkiem,ogorkiem i rzodkiewka,a teraz pije herbatke SYSTEM SLIM FIGURA-Spalanie i zaraz biore sie za butelke z woda:)

Gość to troche duzo
zzjadlas:o

kapusciana moze zaczne od nastepnego tygodnia:) ale sie troche boje ze nie bedzie mmi ta zupa smakowac;/

Witajcie:) podsumowujac wczorajszy dzien to na drugie sniadanie zjadlam jablko a na obiad gotowana rybke z buraczkami i marchewka a jako ostastni posilek to zjadlam po 17 i bylo to jajko gotowane.wiec mysle ze jak tak dalej pojdzie bedzie ok, acha i wypilam 2 litry wody niegazowanej:)a jak u was?

Gość ddss
ja od wczoraj jestem na kopenhaskiej; troche mi sie dzis kreci w glowie ale dam rade. waze 74kg przy 161.

czyli ty ddss podobnie do mnie masz:) a ile bys chciala zrzucic? jak mozesz to pisz czy zadzialala na ciebie kopenhaska :) pozdrowionka:)

Gość lena900
ja się przylączam mam 167 wzrostu a waze 78 kg, nienawidze swojego ciała

Gość lena900
a chce zrzucic jeszcze 13 kg bo juz wczesniej zaczynałąm sie odchudzac i schudlam 3 kg. (wazyalm az 81) tylko ze jak schudłam te 3 kg to przestałam sie odchudzac, ale zaczynam znowu. moj pierwszy cel to zejsc do 70kg, a pozniej do 65kg. w sumie tyle chce wazyc. jakies 3 lata temu tyle wazyąłm i było ok. dla niektórych pewnie nawet te 65kg przy wzroscie 167 to za duzo. ale dla mnie to juz ok. mam nadzieje ze na swieta bozego narodzanie juz bede laska:)

Gość ______ja też
się przyłączam 31 lat, 173 cm wzrostu , 64 kilo wagi--------->taki mały słonik ;-)

Gość ddss
chcialabym schudnac w 2 tygodnie ze 6 kg, do 68; jade na wakacje i to mnie motywuje. docelowo chce wazyc 54-60kg