Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anka0000

które auto lepsze?

Polecane posty

witam. mam pytanie do facetów interesujących się motoryzacją.chcę kupić sobie samochód, w granicach 20000 zł.mam na oku takie modele jak Audi A3(1999-2001r), Toyota Corolla(2001-2003r.) oraz Hondę Civic(2000-2002r). lubię małe samochody, dwa ostatnie w hatchbacku. może mi jakiś Pan powiedzieć jakie te auta mają wady i zalety i które byście wybrali?ja od zawsze marzyłam o Audi A3, ale doszły mnie słuchy, że mają one kiepskie zawieszenie i drogie części w razie wymiany.bardzo proszę o radę.

audi:) a co do zawieszenia wystarczy, że zwolnisz na torach , dołkach i będzie ok :) a cco do części nie jest tak źle najlepiej spr sobie na allegro ile mniej więcej jakieś tłumiki, klocki czy wahacze kosztują...

Gość wiertara 2
audi albo toyota :-) audi dla szpanu bardzo dobre a toyotka ponoc big mega niezawodna :-)

Gość draszzz
Odradzam audi.

Gość coletteeeeee
audi a 3 ;)) marze o nim , narazie muszę uzbierać:)

Gość wiertara 2
no tak:-) zapomniałem dodać ze jesli chodzi o wygode to daje remis :-) a hondy są beee. jak dla mnie oczywiście..

Gość jussa
mój mąż mówi że albo Audi albo Honde (jaczej Honde jako jej użytkownicy:) Toyota z tego roku ma wg niego kiepski design.

Gość co ma wspolnego
design Toyoty z tego roku z Toyotą z rocznikow 2001-2003??

Gość jussaa
mówię właśnie o tym roku o który pyta autorka.Zresztą mąż sam spytał o który rok chodzi. Ale to przecież kwestia gustu. Ja osobiście bym wybrała Honde

Gość jussaa
z ciekawości sama znalazłam honde i corolle.I również uważam ze Honda prezentuje sie o niebo lepiej.