Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niedzwiedzicapolarna

Spalam z duzą liczbą facetów!!!

Polecane posty

Gość Regres ty jesteś kurde
walnięty wiesz (ile masz jeszcze czarnych nicków i sypiesz debilizmami na kafe)

Gość a zcemu te typy mają się niby
śmiać? jak ich laska rzuciła to czemu akurat na ulicy ? a co jeśli te typy nie mają szans żeby się poznali?

Gość dnk
regres mi by po prostu przeszkadzalo ze usta które całują moje dziecko w przeszlosci obciągneły 20 fiutów. dla ciebie to moze nie wazne. wazne zeby kochała :/

ona moze i sie zmieni ale fakt ze 15 typów bedzie sie z ciebie smiac na ulicy to chyba raczej nie." no to teraz zastanówmy sie na czym nam zalezy w tym zwiazku ? czy na kobiecie i naszym szczesciu jesli to czujemy czy na tych 15 kumplach strzelajacych uśmiech :) jak już wybierzemy to to zróbmy

Gość jak ma trochę oleju w głowie
to sie śmiać nie będą ,to nikt nie będzie wiedział na marginesie regres i zawsze szczery czyżby to jedna osoba ma dwa nicki?

Gość reqres
Jeszcze wam sie nie znudzil ten temat ? To jak regres ktory jestes z kolei ? ;)

To już wiemy, że kobieta regresa z bujną przeszłością wmówiła mu, że dla niego się zmieniła. :classic_cool:🖐️ Tak jak jest większe prawdopodobieństwo, że łysy kox w dresie jest bandziorem aniżeli chudy leszczyk w okularkach. Tak samo jest większe prawdopodobieństwo, że kobieta, która miała 10+ partnerów w wieku 22 lat będzie się puszczać w stałym związku aniżeli dziewica lub taka co miała ich np. 3 z miłości. 🖐️ Oczywiście można się bawić w ryzykowanie i poznawanie zarówno takiego dresa, jak i panienki co miałą wielu partnerów, tylko po co? Skoro swiat nie składa się jedynie z takich ludzi i można wybierac? Skoro oni wybrali taką a nie inną drogę życiową, to my mamy prawo się do tego ustosunkować tak, a nie inaczej. :classic_cool:🖐️ W końcu taka panienka dobrze wie jaką będzie miała opinię, więc jeżeli mimo to decyduje się na to, oznacza to że jednak jest gotowa ponieść taką cenę. 🖐️

Gość dnk
no jesli miala tych 15 w innych czesciach swiata to moze i sie nie poznaja. ale niestety jest takie cos jak opinia. dziewczynie trudno ukryc ze jest dajna krowa. tez bym sie pewnie usmiechnal jesli zobaczyl bym panienke ktora zadowala mnie pod stolem w klubie calujaca sie ze swoim chloptasiem

Gość dnk a wiesz co to jest winda

dnk juz o tym pisałem odbijanie piłeczki niczego tu nie wniesie ... masz swoje poglady to sie ich trzymaj i jest ok ..

To już wiemy, że kobieta regresa z bujną przeszłością wmówiła mu, że dla niego się zmieniła" tak prawiczku :) tobie to we wszystkim przytaknę :)

o masakra xD co tu sie dzieje :P ja wam uswiadomie tylko jedna rzecz Panowie- kobiety zdradzaja glownie z przyczyn emocjonalnych a nie dlatego ze im sie tak seksu z innym chce. Faceci zdradzaja z tego powodu :P Wiec jak nie dbasz o kobiete i jestes beznadziejnym bucem zapatrzonym w siebie to Ci nic nie pomoze ze sobie dziewice wziales czy jakas inna co miala np 2 partnerow :) to w ogole znaczenia nie ma w tym temacie. I pzypomnijmy ze nie rozmawiamy o dziwkach co uprawiaja seks za kase/materialne korzysci tylko o przecietnych kobietach, ktore zazwyczaj byly w jakims zwiazku/ zwizkach i wiedza co to seks ;) Kobieta albo odchodzi albo zdradza jak jej czegos brakuje w zwiazku (chodzi mi o bliskosc, milosc itp zeby nie bylo). Nie ma co za duzo o tym gadac bo sobie tylko dorabiacie problemow i potem bedziecie miec zaburzenia funkcji seksualnych :P to wazna sfera zycia ale nie najwazniejsza. ( i zeby nikt sie do mnie nie czepial- nigdy nie zdradzilam faceta, zareczona jestem i nie mialam nigdy zadnych przygod seksualnych xD)

Gość dnk ale ty durny jesteś
szkoda z tobą gadać oferma się na czarno zrób bo sie aż prosisz o podszywy Prawiczek z wiara wiesz co twoje wypowiedzi też sie widzi pod innym nickiem ty jesteś nie do podrobienia

Gość o co ci chodzi z tą windą

Gość no bo dnk wnosi lodówki na 8me
piętro to jak to nie wiesz

offerma jest coś mądrego w tym co piszesz , ale na miłosc boską nie badzmy tak realistyczni !!! i nie opierajmy swoich pragnień o statystyki i badani opini publicznych

Gość przecież nie wie co to winda
w wieżowcu

Gość Arkess
pajacykow to mój idol wuruchaj mnie Tomku Jacykowie

Gość reqres
nik nik nik no jasne jesli sie jest z kims a cos nie pasuje to powinno sie o tym rozmawiac ze soba, rozwiazac problem a nie zdradzac !!!!!Zdrada niczego tutaj nie rozwiazuje.

Gość dnk
nik nik nik - zgadzam sie z toba jesli chodzi o te zdrady z powodow emocjonalnych. kobiety zdradzaja jesli chca poczuc sie lepiej po wyniszaniu przez idiote albo dlatego ze szukaja nowej milosci i chca sie uwolnic od toksycznego zwiazku. i nie mozna ich za to winic bo to jest normalna reakcja psychiczna na tego typu sytuacje. tlko ze to sie odnosi tylko i wylacznie do normalnych kobiet. sa jeszcze tepe zdziry ktore tak swedzi na dole ze nie potrafia sie powstrzymac przed dawaniem dupy i czuja sie dowartosciowane jak 45 typ je wydupcy.

Gość zwaliłeś sobie
no prawiczku z wiarą zaczernij się albo regresie a nie zmieniacie na pomarańczki i bluzgami jedziecie wstyd

Gość albo nik nik nik wstyd
autorko tzrebabyło założyć jako pomarańczka ;) nie przejmuj się moja kumpela miała 5ciu na tydzień to jest szmacisko ale nie ty spox

Gość reqres
dnk to niech najpierw odejda od partnera jesli juz sie nic nie da zrobic ze zwiazkiem, a nie zdradzac !!!!

Jak chcą szukac nowej miłości to niech się rozstaną ze starą. Nic nie usprawiedliwia zdrady, skoro są inne wyjścia.' a i teraz ci przytaknę :) * *przytakt nie złośliwy

Gość prawiczku z wiarą
jak by to wszystko bylo takie proste to kobiety nie byly by z mezami ktorzy je bija albo sa alkoholikami. nie slyszales nigdy o czyms takim jak uzaleznienie psychiczne? albo po prostu uzaleznienie finansowe. czasami trudno jest taki zwiazek zakonczyc i jedyny sposob zeby taka kobieta poczula sie choc troche lepiej to wlasnie skoczyc w bok. ale to sa sytuacje skrajne

Gość reqres
Wkurwiaja mnie tacy idioci idiotki ktorzy zdradzaja a nie maja odwagi najpierw uporzadkowac swoich spraw zwiazanych ze starym zwiazkiem.

Gość reqres
A ja pozostane przy swoim ze to niczego i tak nie rozwiazuje, nawet przy skrajnych przypadkach.