Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niedzwiedzicapolarna

Spalam z duzą liczbą facetów!!!

Polecane posty

Gość i co z tego...

Gość taki jeden facett
Tak jestes "kobieta wyzwolona" :D buahaahahah

>> Jestem kobieta wyzwolona Z pewnością kobieta wyzwoloną ;) Prosze obejrzyj :) wpisz w you tube hasło "cejrowski frytka" tam fajnie jest to wyjasnione ;)

Dopoki proste kobiety nie zmienia swojego podejscia do tej sprawy - zawsze beda wyzywane przez facetow od dzi...ek! Gdyby kobiety pokazaly ile maja w sobie wigoru i erotyzmu i utarly samcom nosy! moze wtedy oni przestaliby sie puszczac na lewno i prawo, a tak przez te cnotliwe cipy, mysla ze moga wszystko i ponizaja fajne kobietki

autorko a gdzie ty widzisz takich facetów którzy wypytuja o liczbę poprzednich partnerów i mają manie na tym punkcie? Przecież tylko tutaj ich pełno, w rzeczywistosci nigdy z czymś takim sie nie spotkałam

Gość taki jeden facett
Poprostu znajdz sobie rownego sobie a nie pierdol glupot. ja chce normalna kobiete ktora nie dawala dupy na lewo i prawo co nie znaczy ze nei wymagam tego samego od siebie.

Gość taki jeden facett
Nazywaj sobie to jak chcesz.

Gość ewertika
Ja mam 18 i spalam z osmioma :d

ja do 22 spalam tylko z Jednym:( i co? zylam w cnocie! A on stwierdzil ze ma mnie w nosie i poszedl w sina dal... Jak obliczylam ile lat zmarnowalam na jednego Fi..ta to postanowilam zaczac w koncu sie bawic.

Gość ulapikotikuta
Ja mam 18 lat i nie spalam z zdanym, nie wliczajac mojego wujka co mnie zgwalcil jak mialam 8 lat :/. Jestem z chlopakiem dwa lata i w piatek ma byc nasz pierwszy raz :) juz sie moge doczekac :D

Gość taki jeden facett
No to nie mozna bylo sobie kogos innego poszukac ? Na jednym facecie swiat sie nie konczy.

Gość ulapikotikuta
Ja tez mam kupic gumki? Czy zalatwi to chlopak? :)

Gość ewertika
Czy znacie jakis krem ktory poprawilby jedrnosc mojej cipki. teraz moge sobie wlozyc kij od miotly i nic nie czuje.

Gość nie jest jeszcze tak źle
są takie , które co tydzien śpia z innym po imprezie , czyli maja ok 50 w ciągu roku

Gość taki jeden facett
Dopoki proste kobiety nie zmienia swojego podejscia do tej sprawy - zawsze beda wyzywane przez facetow od dzi...ek! No jasne. Jesli wszystkie beda sie puszczac to slowo to straci na znaczeniu. Oby sie tak nie stalo. Dobrze ze sa jeszzce kobiety ktore maja zasady, z ktorymi mozna sie zwiazac na cale zycie.

facet nie przesadzaj, nigdy nie masz gwarancji że Twoja partnerka nie okłamie cie w liczbie swoich partnerow:P Chyba że dziewicę weźmiesz

Gość taki jeden facett
Jesli oklamie to i tak predzej czy pozniej wyjdzie szydlo z worka. Nie wiesz ze klamstwo ma krotkie nogi ?

tak sobie wmawiaj że ma krótkie nogi:D Ludzie całe życie potrafia okłamywać drugą osobę i nic nie wychodzi. Tak więc nie możesz uprzedzić faktów

Dlatego lepiej na wszelki wypadek nie wiązać się z kobietami. :classic_cool:🖐️ A taka która się nie przyznaje do liczby partnerów najwyraźniej nie jest dość wyzwolona, skoro się tego wstydzi. :classic_cool:🖐️

Gość taki jeden facett
Wiesz z rguly ludzie duzo plotkuja, na osiedlach, w malych miejscowosciach.

Gość taki jeden facett
Takie osoby jak EwelinaEwa mysla ze wszystko im wolno a przeszlosci nie mozna oceniac. Jakie to wygodne.

no ok ludzie plotkują. A jeśli ona przyjedzie do twojego miasta z drugiego konca Polski? To co pojedziesz wywiad przeprowadzać na jej temat? Nie jestem za kłamstwem, ale prawda jest taka, ze niestety w tej kwestii mężczyzna pewności nigdy mieć nie bedzie.