Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niedzwiedzicapolarna

Spalam z duzą liczbą facetów!!!

Polecane posty

Gość aleo
"albo po prostu uzaleznienie finansowe" no wlasnie kolejny temat dotyczacy szmat

Gość dnk
nie szmat. wyobraz sobie bezrobotna kobiete z dzieckiem na utrzymaniu meza ktory jest kawalem chuja. po 10 latach zwiazku ciezko jest tak po prostu odejsc od czlowieka ktory cie utrzymuje i zucic sie na ulice bez grosza przy duszy. nie chodzilo mi o sponsoring zaden

"jak by to wszystko bylo takie proste to kobiety nie byly by z mezami ktorzy je bija albo sa alkoholikami. nie slyszales nigdy o czyms takim jak uzaleznienie psychiczne? albo po prostu uzaleznienie finansowe. czasami trudno jest taki zwiazek zakonczyc i jedyny sposob zeby taka kobieta poczula sie choc troche lepiej to wlasnie skoczyc w bok. ale to sa sytuacje skrajne" A czyja to wina, że są uzależnione finansowo? Mi się wydaje, że jednak ich. O uzależnieninia pyschicznego nawet szkoda komentować, w ten sposób można tłumaczyć każdy zły uczynek. :D🖐️

Gość aleo
przestan pierdolic, kto jej zabronil pracowac ? jest zwyklym zerem potrafiacym tylko nogi rozkladac

Gość dnk wtedy to są życiowe
problemy :( a jak z tymi lodówkami siłaczu faktycznie nie wiesz od czego są windy w wieżowcach teraz już nawet w blokach ;)

Gość reqres
dnk juz dajesz takie skrajne prypadki ze naprawde. Wydaje mi sie ze kobiety/mezczyzni w zwiazkach czesciej jednak zdradzaja z bardziej blahych powodow.

Gość do nik nik nik
ktos sie pode mnie podszywal... "Kobieta albo odchodzi albo zdradza jak jej czegos brakuje w zwiazku (chodzi mi o bliskosc, milosc itp zeby nie bylo)." jak kobieta to jest zdradza to jest kurwa bez kregoslupa moralnego, ktora sie kieruje chcica, chucia, swiadem miedzy nogami. jest jak suka w czasie cieczki, zwykla wycierucha regres nie napisales co sadzisz o laska, ktore zdradzaly eksow i o galeriankach? one to tez dobre kandydatki na partnerki?

Gość do nik nik nik
kobieta, ktora nie odchodzi od meza szmaciarza ze wzgledow finansowych jest prostytutka

Gość dnk
nie zrozumielismy sie. mi chodzi o uzaleznienie psychiczne od czlowieka z ktorym sie jest. roznych sytuacji moze byc dwadziescia milionow rodzajow i nie mozna generalizowac mowiac ze "to niech upozadkuje sobie sprawy a nie zdradza" niektorych spraw nie da sie tak po prostu upozadkowac. a zdrada faktycznie nic nie rozwiazuje ale sprawia ze taka kobieta odzyskuje przynamniej troche szacunku do siebie.

Gość do nik nik nik
dla mnie kobieta, ktora zdradzila jest szmata. NAPRAWDE PORZADNA kobieta nie zdradza, ani nie puszcza sie bez milosci

Gość dnk
do nik nik nik. a co powiesz o kobiecie ktora nie odchodzi od meza bo boi sie ze jej dziecko nie bedzie mialo co jesc? tez jest prostytutka??

Gość reqres
Tak kobieta/ facet maja lepsze samopoczucie, a osoba z ktora zdradzaja czesto jest nieswiadoma tego ze ktos kogos ma, bo tak naprawde najczesciej bez klamstwa sie nie da. Poprostu malo kto chcialby sie spotykac z kims kto ma kogos. Fajnie tak sie pocieszac czyims kosztem.

Gość do do nik nik nik
a ja cie zapewniam ze KAZDA kobieta jest zdolna do zdrady

Gość aleo
"a zdrada faktycznie nic nie rozwiazuje ale sprawia ze taka kobieta odzyskuje przynamniej troche szacunku do siebie." zartujesz tak ?

Gość dajcie se siana
może to prowokacja i co niedźwiedzica sobie tera siedzi i ma z was polewkę że hohoho

i jak to zwykle na kaffe bywa :) temat bazowy odchodzi do lamusa :) teraz na topie sa zdrady , nie fakt posiadania kobiety która maiął kilku partnerów przed wami....:D no ale do takich zmian jestem juz przyzwyczajony :) krótko i na temat !!! nie popieram zdrad i jestem nastawiony anty do takich kobiet!!! sam kiedyś zostałem zdradzony, co nie swiadczy wcale o tym że jak kobieta zdradziła to uczyni to drugi trzeci raz ... nie mierzcie wszystkich jedna miarą i nie wrzucajcie ich do jednego wora

Gość reqres
Wg mnie osoby ktore zdradzaja sa zalosne. A jesli jeszcze na dodatek oklamuja przy tym ze sa siglami, albo ze ich stali partnerzy nie maja nic przeciwko to juz w ogole porazka.

Gość taa widać że sie lekcje
skończyły poziom w szkołach spada i nie zadają zadań domowych

Gość to co ja mam być facetem
jak np mam ochote na młodzego ładniejszego ?

offerma popadasz powoli w skrajności :) i znowu uprzedze twoje nastepne posty , nie jestem szczurem tylko koncze prace , wiec prawdopodobnie nic tu juz dzisiaj nie napisze :) 🖐️ :D

Gość hahahahahahaha regres
masz fajną pracę wiesz?

Gość do nik nik nik
kobieta porzadna, moralna, uznajaca seks tylko z milosci do zdrady zdolna nie jest

Gość do nik nik nik
regres mimo wszystko kobieta, ktora zdradzila na zawsze ma to pietno i jest juz zeszmacona

Gość do nik nik nik
regres przykro mi, ze zostales zdradzony. mam nadzieje, ze po zdradzie rzuciles ta kobiete

W końcu po pracy... ale sie dzis narobilam, szkoda ze zaden samczyk nie zrobi mi obiadku po ciezkim dniu uhuhuhu czlowiek musi sam o siebie zadbac:( ale ma to tez swoje plusy i minusy

Gość do niedzwiedzica polarna
szukaj sobie babiarza :D

Nie chce mi sie mam mnostwo roboty na jutro plus jeszcze konspekt do opracowania i w ogole nie mam w tym tygodniu na urasowanie NoWej sukienki:( uhuhuhuhu chyba w weekend nic nie wyrwę... stracony będzie:(

Gość ten temat to jakies prowo