Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

***valkiria*

Co z tymi facetami? Dlaczego nie tancza?

Polecane posty

Wiekszosc mezczyzn, zapytanych o taniec albo nie lubi, albo nie chce, albo mowi, ze nie umie... Dlaczego? Co w tancu jest takiego, ze zniecheca facetow? Czasem niektorzy deklaruja ze jak wypija, to zatancza... Musza wypic dla odwagi? Mezczyzni! Wyjasnijcie mi, prosze o so chozi ...

Gość daser
bo wydaje sie nam mało meski poza tym nie umiemy tanczyc , nie mamy z kim itd ... Osobiscie nie lubie i nie chce ( nie ogladalem ani jednego odcinka tanca z gwiazdami ) i mnie nie interesuje

Gość daser
odnosze wrazenie z te tance to tylko kobiety ogladaj aa

Gość mój lubi i to o wiele bardziej
niż ja! Więc często chodzi sam albo z kolegami na tańce, bo ja aż taką fanką wygibasów nie jestem...

Nie chodzi o ogladanie profesjonalnych programow (albo i rozrywkowych) chodzi o to co sie czuje tanczac... Przeciez tanczac z Ukochana, mozesz jej powiedziec wiecej, niz slowami:) Ja kocham tanczyc, nie tancze profesjonalnie, nie chodzilam na zadne kursy, po prostu staram sie wczuc i...juz;) to jest cudowne uczucie :)

Większość kobiety zapytane o wspólne oglądanie meczu w piłkę nożną odpowiadają że albo je nudzi, albo nie rozumieją albo że mają w tym czasie "Na wspólnej"? Dlaczego? Co w piłce nożnej jest takiego że zniechęca kobiety? Czasem niektóre deklarują że w zamian za szybką minetkę pooglądają... Kobiety! Wyjaśnijcie mi, proszę o so chozi...

daser wyjasnij mi dlaczego jest malo meski. Toz to wlasnie cala meskosc;) To Pan prowadzi Pania, jest tym, ktoremu musi zaufac i dac sie poprowadzic.

z moich doswiadczen wynika, ze niekoniecznie z kobieta sie najlepiej tanczy, na drugi punkt nie bede sie wypowiedec ze wzgledu na brak doswiadczen :P

Odpowiedź jest prosta.Jak facet się nauczy tańczyć to lubi tańczyć.Jak się nie nauczy to nie lubi tańczyć bo się czuje jak dziecko we mgle.Po drugie skoro nie potrafi tańczyć własnym ciałem to jak może prowadzić partnerkę w tańcu?Takiemu facetowi nie sprawia to przyjemności bo tylko robi z siebie błazna na parkiecie.A prostacki taniec nudzi partnerkę i zniechęca do kolejnego razu.To moja opinia poparta doświadczeniami na własnej osobie.;)

Odpowiedź jest prosta.Jak facet się nauczy tańczyć to lubi tańczyć.Jak się nie nauczy to nie lubi tańczyć bo się czuje jak dziecko we mgle.Po drugie skoro nie potrafi tańczyć własnym ciałem to jak może prowadzić partnerkę w tańcu?Takiemu facetowi nie sprawia to przyjemności bo tylko robi z siebie błazna na parkiecie.A prostacki taniec nudzi partnerkę i zniechęca do kolejnego razu.To moja opinia poparta doświadczeniami na własnej osobie.;)

A Ty myslisz, ze kobiety, to sie rodza z umiejetnoscia tanca, jak mezczyzni z ochota na ogladanie meczy? Nigdy nie smialam sie z kogos kto nie umial tanczyc, chodzi chyba raczej o fakt ze NIE CHCA. Bo nie umieja. A jak maja sie nauczyc, skoro nie chca?! Bledne kolo...

Ty chyba nie zdajesz sobie sprawy jaki to jest przypał jak faceta na imprezie musi uczyć kobieta jak ma tańczyć i to ona go prowadzi w tańcu;p Inna sprawa kiedy np. spróbujesz nauczyć go w domu, chociaż znając życie zawsze się znajdą faceci niechętni do tego;p To jest chyba kwestia braku pokory.Coś w stylu "kobieta mnie nie będzie uczyć";p

Gość Aneta_____
JA UWIELBIAM TAŃCZYĆ :-) w młodości chodziłam z chłopakiem i przetańczyliśmy codziennie całe 2 lata, niestety z mężem nie tańczyliśmy wcale, teraz się rozstajemy i mam nadzieję, że uda mi się resztę mego życia przetańczyć :-) http://selkar.pl/aff/aniamorska7/newsdesk_info.php/newsdesk_id/16/ polecam tanią książkę, super promocje m.in w na książki Zdrowie I Uroda :-)

Unoszac sie honorem, ze nie umiesz, nie polepszysz umiejetnosci, a skoro przeszkadza Ci, ze baba Cie musi uczyc, to ucz sie sam;) To do tych co nie chca, zeby ich kobieta uczyla. A na imprezach, zazwyczaj po kilku glebszych, faceci nie maja juz takich oporow :P

Przeciez ja nie napisalam, ze to Ty tak masz i nie szukam podtekstow. Wyraznie wyjasnione, ze "To do tych co nie chca, zeby ich kobieta uczyla." Czytaj wszystko a nie tylko trzecim okiem :P

Dalczego mezczyzni nie tancza hmmm.... wydaje mi sie ze u neiktorych to tak jak piszecie jest takie beznadziejne cos ze "baba mnie nie bedzie uczyc" , nie ktorzy sie wstydza ze jak to bede tanczyl kumple ise beda ze mnie smiali, inni znowusz nie chca wyjsc bo sa to dretwe kolki i mysla ze niczego sie ich nie da nauczyc. Prawda jest taka ze jak facet mowi ze nie umie i ze nei chce t osciemnia~!! w srodku hce tanczyc ale nie chce sie "zblaznic". Wez go w domu i naucz napewno sie zgodzi. Ja tez nie umiem tanczyc ale jakos kroki pamietam hehe troche sztywno ale jakos idzie i mam zamiar sie nauczyc :P A jesli chodzi o ogladanie meczy to sam grale mw pilke nozna ale powiem ci szczerze ze nie ogladalem meczy ligowych za czesto tylko reprezentacje wiec t oze kobiety tego nie ogladaja jest normalne heh .

🖐️ No wlasnie chodzi o te chec nauki. To nie wazne, czy facet nie chce sie zblaznic, czy nie chce, zeby go baba uczyla. Jezeli nie chce, to lopata nie nakladzie... A szkoda...:P Prawda jest taka, ze panowie za bardzo chca polegac tylko na sobie i ciezko jest im przyjac jakakolwiek pomoc, no bo przeciez sam nie dam rady!? Trzeba to zmienic Panowie i zaakceptowac fakt, ze pewnych umiejetnosci nie przynosi sie na swiat ot tak, tylko trzeba schowac dume i skorzystac ze wskazowek tych, co umieja to robic:) Wiem, ze nic na sile ale zycze wiecej wiary w siebie;) 🖐️