Ten topik jest beznadziejny 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 Większość kobiety zapytane o wspólne oglądanie meczu w piłkę nożną odpowiadają że albo je nudzi, albo nie rozumieją albo że mają w tym czasie "Na wspólnej".. Dlaczego? Co w piłce nożnej jest takiego że zniechęca kobiety? Czasem niektóre deklarują że w zamian za szybką minetkę pooglądają... Kobiety! Wyjaśnijcie mi, proszę o so chozi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jajajjaaa Napisano Wrzesień 22, 2009 oglądaja własnie :D ja ogladam ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Artefakt_Diabła Napisano Wrzesień 22, 2009 bo wolą boks,piłka jest do dupy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość michaela z nieba Napisano Wrzesień 22, 2009 ja ogladam wlasnie tylko zasypiam czesto:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a mój facet nie ogląda meczy Napisano Wrzesień 22, 2009 :-P za to razem oglądamy "Czas honoru" :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***valkiria* 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 ogladaja:P Jak widze czesciej niz mezczyzni tancza :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 22, 2009 Ja lubie i oglądam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Night Woman* 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 brednie , ja oglądam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ten topik jest beznadziejny 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 nie wierze :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Wrzesień 22, 2009 bo nie sadziecie ze to jest nudne :O jeszcze zadnych zblizeń na boruca :O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a to se nie wierz Napisano Wrzesień 22, 2009 a mój dziadek ogląda wyłacznie rozgrywki damskiego tenisa :-P inne sporty go nie interesują :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***valkiria* 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 tak samo trudno uwierzyc jak w to ze lubicie taniec :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dzadzudzi Napisano Wrzesień 22, 2009 ja ogladam. nawet zasady znam :P nie trawie za to tanca z gwiazdami, sexu w wielkim miescie, brazylijskich telenowel i wielu innych typowo "babskich" programow...:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pupa1977 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 Ja nie znoszę zarówno piłki, jak i wszystkich telenowel. Interesuję się ze sportu tylko jeździectwem. A z tą piłką nożną to dla mnie zupełnie niezrozumiałe, co w tym ludzie widzą? Dlaczego nie np. kosz, siatkówka, rugby.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dzadzudzi Napisano Wrzesień 22, 2009 ja czasem lubie obejrzec sobie meczyk w domku albu w pubie ;) wiem kto, co i gdzie, ale jakas wielka fanatyczka nie jestem. dziwi mnie tylko, ze w polsce futbol traktuje sie jak sport narodowy, mimo ze nie mamy w nim sukcesow ani sie na to nie zanosi:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hailie 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 Czasem się obejrzy. Już wolę piłkę nożną albo koszykówkę od siatkówki :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***valkiria* 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 dzadzudzi--> to sa nasze narodowe marzenia:) a na marzeniach sie czlowiek skupia dotad az sie spelnia :D ja tam trzymam kciuki;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dzadzudzi Napisano Wrzesień 22, 2009 ja zle naszym pilkarzom nie zycze, tez bym chciala, zeby wygrywali. ale po obejrzeniu ich niedawnych popisow nie mam juz zludzen... moze kiedys:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malinowa20 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 a co tu ogladac?? trzeba byc naprawde niepowaznym!! 20 idiotow biega za jedna pilka... to tylko faceci mogli wymyslec ;) a tak szcerze ja nie ogladam bo to nudne... wole obejrzec jakis film w tym czasie i ewentualnie w przerwie na reklamy sprawdzam wynik... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Wrzesień 22, 2009 Panowie krzyczą : Goooooooooooooooool! Są w amoku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafeDziewczyna 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 ja oglądam z podnieceniem, dre morde, tv na caly regulator i piwko, zapraszam , moj chlop nie lubi pilki :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Wrzesień 22, 2009 Jacy piłkarze wam się podobają? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach