Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

królewna niepewna

JAKIE MACIE ZAINTERESOWANIA??

Polecane posty

Czym się interesujecie? wiem, ze ost. 'modne' stalo sie uwielbienie fotografii, ale to mogą powiedzieć ludzie, ktorych raczej stac na dobry sprzet, niektore 'fotkowe foczki' tez deklaruja uwielbienie dla tego rodzaju sztuki, ale one powinny dostac szlaban na aparat, a wiec moi drodzy jakie tak naprawde macie pasje w zyciu? jakie hobby? Osobiscie moge powiedziec, ze to co lubie to bieganie, zdrowy styl zycia, filmy i ksiazki, ale to i tak brzmi dosc ogolnikowo, zreszta jak wszystko to czym sie interesuje, jest cos czemu zdolni jestescie poswiecic dzien i noc? (i nie mowie o kafeterii bo pewnie niejedna osoba by sie zadeklarowala;p)

nie wierzę, ze nie ma tu nikogo kto by mial jakas pasje, pasja moze byc tu nawet odchudzanie (w pewnym stopniu), bo wiem, ze dla niektorych to sie staje stylem zycia i obsesja (pod tym i ja sie moge podpisac...)

Gość moje zainteresowanie i hobby
to ezoteryka

Gość AgaA_1971_12
Sprzątanie, różaniec, dzieci.. plotki.

Gość ja naprawdę nie mam żadnych

Gość surma90
widze ze nikt kolezance nie odpowie...nie ladnie... Ja lubie pilke nozna znaczy lubie to malo powiedziane...kocham tak to jest to slowo...jestem kibicem a raczej fanatykiem pewnej druzyny gam tez w innej ale w znacznie nizzszej lidze...lubie tez siatkowke i boks ogolnie tez sztuki walki i silownie to moja druga pasja zaraz po pilce noznej...

Gość splicer
java i programowanie obiektowe

Gość mięso armatnie
mam fioła na punkcie służb mundurowych, wojsko, policja, straż graniczna i te klimaty, czytam, pożeram, kocham, byłam w grupie rekonstrukcyjnej, uwielbiam czarną/zieloną taktykę i nie mam o czym rozmawiać z koleżankami, bo ja nie mam pojęcia o kosmetykach, a one o czołgach czy innych pistoletach maszynowych. jest fajnie :P

Gość mięso armatnie
mam fioła na punkcie służb mundurowych, wojsko, policja, straż graniczna i te klimaty, czytam, pożeram, kocham, byłam w grupie rekonstrukcyjnej, uwielbiam czarną/zieloną taktykę i nie mam o czym rozmawiać z koleżankami, bo ja nie mam pojęcia o kosmetykach, a one o czołgach czy innych pistoletach maszynowych. jest fajnie :P

Gość nieznyt oryginalne ale ksiazki

a ile czasu poswiecacie tym zainetresowaniom? wlasnie, jak ktos slusznie zauwazyl ksiazki staly sie malo oryginalnym hobby (chociaz, czasem wydaje mi sie ze ze wzg na jego mala powszechnosc, achh ci gimnazjalisci chcialoby sie powiedziec, ktorzy na swoim koncie maja przeczytane co najwyzej opracowania lektur..) i teraz, zeby byc czlowiekiem z pasja nie wystarczy sama deklaracja: uwielbiam ksiazki np, christie, bo to niemodne(?!) trzeba nurkowac, miec lustrzanke i robic sesje, malowac olejami, albo jezdzic konno.. co o tym myslicie;>? czy rzeczywiscie czytanie ksiazek, nie moze byc pasja???

Gość lubie swatac
tzn mam wiele wolnych kolezanek juz dwie poszły przed ołtarz mam do tego reke potrafie słuchac i wyczuwam ludzi i sytuacje sama tez mam szerokie kontakty jakos tak wychodzi

Gość tja....
moim zdaniem czytanie to jak najbardziej może być pasja. ja czytam wszystko co mi wpadnie w ręce z gatunku fantasy. książki mi się na półkach nie mieszczą. oprócz tego: gram i prowadzę sesje rpg. chodzę na zajęcia z ceramiki gram w WoW'a (nałogowo ostatnio) trochę: oglądam anime interesuję się samodoskonaleniem

Gość wymazalam co napisalam

Gość bleeeh
aktorstwo i wędkarstwo:D a jestem kobieta;p

Ja mam absolutnego fioła na punckie muzyki, jestem psycho fanką rocka i to jest moja największa pasja. Uczę się jeszcze grać na gitarze elektrycznej ale zdecydowanie bardziej wolę słuchać jak ktoś gra, np Jimi Hendrix ❤️

Gość tja....
a co do czasu to: - czytanie to min 1,5h dziennie (dojazdy do pracy) + co kilka dni przed snem godzinkę (a jak trafie na coś na prawdę dobrego to ciągiem czytam i pół dnia) - zajęcia z ceramiki 3h raz w tygodniu - rpg sesja raz na tydzień/dwa przeważnie 6-10h + przygotowania (ok 6h) - WoW w zależności od dnia od 1h nawet do 8 :P - anime średnio odcinek dziennie :) - samodoskonalenie średnio książka na miesiąc

Gość tja....
Wow nie bywa niebezpieczny :P WoW jest niebezpieczny zawsze i wszędzie :D