Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AAAAAAAA1111AAAAAAAAAAAAAAAAAA

szczury

Polecane posty

Gość gość
tylko, że nie każdy chce mieć w domu szczura domowego, a na szczury jest wiele metod, różne firmy skutecznie walczą z gryzoniami, mnie pomogła firma http://www.hruzewicz.pl/

Gość gość
ja u siebie w budynku gospodarczym to miałem takie szczury aż zamawiałem firmę http://aquatox.pl żeby je wytępić

Gość gość
Oprocz normalnych szczurów w uk jest jeszcze 1mln szczurów wschodnioeuropejskich pracujacych za bezdurno, które najechały sie z PL i których angole nienawidzą.

Gość gość
Najważniejsze to postawić na odpowiednią trutkę. Od kiedy używam granulatu Rat Killer Super od www.hruzewicz.pl to problem ze szczurami zniknął szybciej niż się pojawił. :)

Gość gość
hruzewicz to oszust

Gość gość
ja jak zobaczyłam szczura u siebie na działce w domu to myślałam, że oszaleje... Koszmar jakiś. Od razu zadzwoniłam po firmę DDD usługi, ktoś polecał więc skorzystałam, na szczęście usunęli szybko, oczyścili i zabezpieczyli teren :)

Gość Anastazjarotczyk
U nas były w piwnicy. Zazwyczaj się nie boję, ale je zoabczyłam nie byłam w stanie tam ponownie zajrzeć. Dopiero fachowcy pomogli załatwić sprawę, więc ich nawet zarekomenduję DDD usługi z warszawy! Brawo! :)

Gość anelilaaa

u nas w piwnicy były. Na szczęście jest firma

DDD usługi i po kłopocie ;)