Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krakowianin502502

studniówka

Polecane posty

Gość krakowianin502502

warto iść na studniówke jak się nie umie i nigdy nie tańczyło? tzn generalnie chodzi mi o to, że nigdy nie chodziłem na imprezy i nie wiem czy wgl umiem tańczyc- czy może ludzie sobie po prostu podskakuja ;p

Moja siostra to typ "domownika" :D Nigdzie nie chodzila na imprezy, cale zyciue przesiedziala w domu ale na studniowke idzie i jest przeszczesliwa :)

Gość sdsdsd tez krakowianka
to zależy od 'etapu' imprezy :P na poczatku calkowite antytalencie moze rzucać sie lekko w pczy ale potem to juz im bedzie wsyztsko jedno ;) a dziewcyzna nie moze cie uratowac w tancu ?? ;) tj poprowadzic :P?

Gość z ciekawości zapytam
ile teraz się płaci za studniówkę w jakimś lokalu typu hotel, restauracja?

Gość krakowianin502502
jesli chodzi o poloneza t osie bedziemy uczyc grupowo wiec teg osie nie boje-chodzi mi wogole o tanczenie na imprezach...

Gość krakowianin nie przejmuj się
ja też nigdy nie chodziłam na imprezy, po obejrzeniu siebie na filmie z balu ósmoklasistów stwierdziłam, że tańczę jak pokrakai nigdy na żadne potańcówki już nie chadzałam. Ale na studniówkę poszłam i bawiłam się przednio, mimo że na zdjęciach też wyglądało to... hmmm powiedzmy "ciekawie"...

Gość krakowianin502502
acha-wielkie dzieki za podniesienie na duchu :D bede sie troche mniej bał;p bo po prostu nigdy na żadnej imprezie nie byłem i nie wiedziałem jak to wyglada;p

Gość no ale nikt mi nie odpowiedzia
ile teraz kosztuje studniówka od osoby w dużym mieście w lokalu?