Gość ghghngvbgnbgh Napisano Wrzesień 22, 2009 jakeis 3 lata temu zaszlam w ciaze w wieku 19 lat ,moj chlopak mial wtedy 27 lat i mimo ze mial firme (byl stosunkowo biedny) moi rodzice powiedzieli ze to nasz problem ok rozumiem gdzie bedziemy mieszkac i za co zyc ,moj facet zaproponowal ze wezmie kredyt na mieszkanie na polowe z moim ojcem -moj ojciec kategorycznie odmowil -mowiac ze nie bedzie sie ladowal w jakies kredyty (oczywiscie mial do tego prawo ) wiec moj facet wzial caly kredyt na siebie i kupilismy mieszkanie dwupokojowe ,rodzice spytali czy chce wesele czy 25 tys ja wolalam wziasc 25 tys i za to urzadzilismy mieszkaniE.moj maz zaczal dobrze zarabiac i w rok splacilismy kredyt -po prostu nam sie udalo .Moj brat teraz wpadl 24 lata kupuja mu mieszkanie ,zalatwiaja prace i powiedzieli ze mi zapisza swoje mieszkanie ale ja ich mieszkania nie chce -traz jest nic n ie warte a co dopiero za 20-30 lat jak umra sa mlodzi mama ma 45 lat a tata 50..chamsko troche ,tymbardziej wiedza ze sie budujemy a oni nic ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach