Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xantiaa

Możliwa ciąża ? Możliwy w ogóle seks ?

Polecane posty

Gość xantiaa

Hej ... A więc zwracam się do was z dosyć nietypową sprawą. Ale strasznie mnie męczy . A więc mam 17 lat , w sobote pierwszy raz pojechałam na dyskotekę z koleżankami ... I trochę przesadziłam z alkoholem , co tu dużo mówić ok. godziny 24.30 już nie byłam w stanie funkcjonować. Eh. No i byli tam moi kumple ... jeden się do mnie dostawiał, chciał ze mną gdzieś wyjść .. tyle pamiętam . Ale mój problem polega na tym , że ... Boję się , że mogłam z kimś uprawiać s.eks . Kurde, chociaż nic na to nie wskazuje ... Jestem dziew.icą . Czy to możliwe , że uprawiałbym z kimś tam na tej imprezie se. ks i tego kompletnie nie pamiętała (dodam ,że jakieś urywki tam pamiętam) ? Czy nie było by po tym żadnych śladów ? ... Eh. Koleżanka jedna , która była w miarę trzeźwa mówi , że niby cały czas byłyśmy razem . Ale ja już nie wiem , bo ona też była trochę podpita. I teraz już nie wiem . Jak uważacie czy to możliwe , że bym się posunęła do czegoś takiego ? Dodam ,że to było to jakieś 1,5 h takiej mojej niedyspozycji . Bo ok. 2 już pojechałyśmy i od tego czasu pamiętam już w miarę wszystko . Tylko najgorzej boję się , że mogłam TO zrobić , ale czy to możliwe ?! Czy to możliwe , że nic na to nie wskazuje ? (żadnych śladów, nic takiego w pamięci ) . I to na pewno nie żadne pigułki gwałtu , bo te powodują omdlenia , amnezje, a czasami nawet śpiączkę . A u mnie nic takiego nie miało miejsca , po prostu przesadziłam z alko.holem i wiem ,że potem spałam na jakiejś ławce ... Nie wiem już dlaczego mam takie chore obawy ;/ A więc jak uważacie ?

Gość 21typ
nie wykluczam;p ale mysle ze po seksie by cie bolalo co najwzyej koelszka cie zmacal