Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Filip co.

Przeczytałem jej pamiętnik

Polecane posty

Gość Filip co.

Moja narzeczona ma szufladkę na klucz, zawsze mówiła że ma tam swoje kobiece sekreciki a zamyka bo nie chce żeby rodzice zobaczyli. Dziś siedziałem u niej, jej rodzice byli w pracy, a ona wyszła, bo dostała telefon z prośbą o korepetycje na dojazd (udziela korepetycji, ale zazwyczaj w domu). Powiedziała że mam posiedzieć przy kompie, ona za godzinę wraca. Zobaczyłem że kluczyk tkwi w szufladce więc otworzyłem. Oprócz głupkowatych pamiątek typu jakieś muszelki, ulotki z innych miast, biletów do kina, jakiejś starej gazety itd... znalazłem 2 zeszyty. Pamiętniki. Pisane były parę lat temu (teraz chyba nie pisze, bo nie było daty z ostatnich paru lat). Wertowałem kartki i czytałem. Dowiedziałem się że: sypiała przede mną z 2 chłopakami i miała 1 (lub więcej, nie przeczytałem wszystkiego) przygodę na jedną noc i facet się do niej więcej nie odezwał; używała prezerwatyw, onanizowała się, miała jakieś chore fantazje. Jak przyszła to wystrzeliłem jak z procy, mówiąc że miałem pilny telefon. Teraz nie odbieram telefonów od niej, myślę co z tym zrobić. Nigdy nie rozmawialiśmy o jej przeszłości ze szczegółami, myslalem że miala 1 faceta, to co przeczytałem wstrząsnęło mną. Brzydzę się nią teraz. Nie wiem co robić.

Gość ertert
masz problem ze soba a nie ona... faceci maja po 20 kobiet i nikt nie powie im że to zle ona miala dwóch a ty robisz z tego afera...zachowaj sie jak facet i podejdz do tego jak dorosły ... uciekasz bo nie mozesz pojac tego że spała z dwoma?a co moze boisz sie że byli lepsi? mieli wiekszego?bo nie rozumiem o co ci chodzi?

Gość huhuhuha
Pogadaj z nia

Gość oj bo uwierze
ze Ty sie nie onanizujesz :D

Po pierwsze chyba jesteście dorośli i powinieneś uszanować jej prywatność. po drugie Ty nigdy nie miałes "chorych fantazji" i nie onanizowałeś sie.../ po tzrecie zachowujesz sie jak gówniarz unikając teraz kontaktu z nią.

Ło matkoś. No to normalnie musisz się honorem unieść i dumnie dzierżąc dziabonga podążyć na poszukiwania nieskalanej białogłowy ;)

Gość Filip co.
Napisałem że miała dwóch, a dodatkowo trzeciego na 1 noc. Być może było ich więcej, nie zdążyłem przeczytać wszystkiego. Sądziłem że jest zupełnie inna, myślałem że ją znam. W tych pamiętnikach była taka... szczera! Pisała tak otwarcie o najwstydliwszych sprawach i o zwyklych rzeczach. No ale stało się, przeczytalem. Niby co mam jej powiedzieć? Że przeczyatłem pamiętnik?

Gość ale palant....
Wredny podejrzliwiec, wymagajacy typ spod ciemnej gwiazdy, którego cechuje jedynie fałsz i obłuda. Że też ziemia takich deebili nosi. Żałosne, szkoda słów. W dowód potępienia i pogardy dla ciebie nikt nie powinien się wpisać tutaj. Nie powinien sie pojawic ani 1 post. Tyle jesteś warty.

Niby co mam jej powiedzieć? Że przeczyatłem pamiętnik? zanij moze tak - wybacz, ze cie oklamalem, naprawde mam lat 14 i sama rozumiesz co sie wtedy dzieje z cialem i rozumem? chlopca - twoj na zawsze grzes

Gość ubrane fakty
Powiedz jej bedziesz miał ja z z głowy,bo zerwie z Tobą :)

Gość jestes niepowazny
naruszyłes jej prywatnośc w zargonie prawniczym to sie nazywa dobra osobiste mogła by Cie za to pozwać jezeli próbowal bys rozpowiadac to co tam napisała a Ciebie tak prywatnie nie rozumiem bo Ty tez pewnie niejedno masz do ukrycia u kogos widzisz drzazge a belki u Siebie to juz kiepsko jestes nieobiektywny i zaborczy ja na jej miejscu bym Cie zostawiła bo taki to ........

Nie powinieneś wogóle tego czytać!!!!!!!! Teraz zachodz w głowe, głupio zrobiłeś. jak nie zrobisz, bedzie kiepsko. Jesli przyznasz sie, ze czytałes pamietnik, JEJ PAMIĘTNIK, gdzie pisala swoje najskrytsze marzenia i osobiste rzeczy to spodziewaj sie solidnej awantury. Jeśli skłamiesz, ona ia tk wie, ze coś jest nie tak i zapewne sie domyśla o co chodzi. Przepadłeś. Moze nauczysz isę czegoś an przyszlosć :O

Gość Filip co.
Tam były tez jakieś listy, ich nie zdążyłem przeczytać. Może powinienem zażądać od niej żeby mi wszystko dała przeczytać?

Gość inkkkkkkkkkka
rany!!! wiesz jakie glupie myśli ,marzenia seksualne mają kobiety? :) Byś sie zdziwił:) Co nie znaczy ze realizuja:)

Gość Filip co.
Tam były tez jakieś listy, ich nie zdążyłem przeczytać. Może powinienem zażądać od niej żeby mi wszystko dała przeczytać?

Gość tak sobie myślę.........
obrzydzenie to powinieneś mieć do siebie,bo pchasz łapy tam,gdzie nie potrzeba

tak powiedz ze jestes cipą... i że przeczytałeś pamiętnik... moze wyświadczysz jej przysługę i po prostu zerwiesz? tak by było najlepiej. Ja na jej miejscu strzeliłabym Ci w pysk za to co zrobiłeś i sama bym z Toba zerwała.

Gość Moniczek
Zrobisz jej przysłuje więcej się nie odzywając.

Gość Filip co.
No może tak powinienem zrobić? Jak z nią porozmawiam to wezmę ją pod włos że chcę w końcu zobaczyć co ma w swojej szufladzie i zażądać żeby mi dała przeczytać, bo inaczej sie rozstaniemy?

Gość diul duil
Powiedz ze wiesz o jej wyczynach od znajomych

Gość ubrane fakty
bardzo smieszne

Gość filip a ile macie lat
?

Gość ale palant....
Filip....wiesz co, lepiej ................ schowaj się w konopie.

nie musisz ządać :D I tak sie rozstaniecie :D :D :D Czy nie powinieneś isć spać... rano zapewne musisz wstać do szkoly :classic_cool:

Gość ale palant....
Filip co. .........wiesz co, lepiej schowaj się w konopiach.

Gość Filip co.
Razem mamy po 24 lata. A jej fantazje dotyczyły np. nauczyciela z ogólniaka. :O Albo jakiegoś kolegi co go spotkała na kursie na prawko - pisała że chcialaby z nim to robić w samochodzie. :O Albo tego że chcialaby dominującego faceta co ją zerżnie jak sukę. :O To fakt że się wtedy nie znaliśmy, ale to nie zmienia postaci rzeczy że jest inna niż sądziłem. Myślałem że jest delikatna i subtelna, a ona tam pisała jak facet. :O Do tego że się onanizuje - byłem pewien że tego nie robi!