Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Filip co.

Przeczytałem jej pamiętnik

Polecane posty

Gość ale palant....
........sokolica777 ..............uznanie za trafność wypowiedzi. :D:D:D

Gość pluszakowa015
Filipie. Widze ze tutaj wiekszosc na Ciebie najezdza ale ja Ciebie dokladnie rozumiem. Po prostu zawiodles sie, powiedziala Ci o jednym facecie a tu naglke widzisz ze bylo ich wiecej, rozumiem, mysle, ze w tej sytuacji tez bylabym bardzo zawiedziona. A moja rada hmmm.. Kurcze.. Ja w tej syrtuacji musialabym wszytsko przemyslec, tzn nie czy zwiazek ma sens bo ma sens ale musialabym sie do tego przystosowac. Filipie, ona ma teraz inne zycie zupelnie inne z Toba razem , jestes czescia jej zycia i teraz patrzy na Ciebie to Ty jestes jej miloscia :) Tobie na pewno tez sie wczensiej podobala jakas inna dziewczyna, kazdy ma prawo :) Powodzenia, po prostu przymknij na to oko a marzenia jej.... spelnij , tak! zrobcie to ostrzej albo w samochodzie :) Nie zrobila nic zlego, to byla przeslzosc.. Wiesz mysle ze skoro powiedziala Ci tylko o 1 facecie to dlatego zeby Cie nie odstraszyc bo pomyslala ze ma wiele do stracenia, nie chciala zebys sie przestraszyl i od niej odszedl czytaj ze pomyslala o Tobie, popatrz na to z innej strony. jestes dla niej wazny dlatego moze to zachowala. powodzenia ;)

Gość marcin1981_
A jednak są tu mądre wypowiedzi:)

Gość do pluszakowa 015
"Nigdy nie rozmawialiśmy o jej przeszłości ze szczegółami, MYSLALEM że miala 1 faceta, to co przeczytałem wstrząsnęło mną." czytaj ze zrozumieniem i nie zarzucaj dziewczynie klamstwa

Gość pluszakowa015
Tak, wiem. Ale to znaczy, ze mu tak pewnie powiedziala o jednym facecie, zdaje sobie z tego sprawe, nie musisz mnie tutaj pouczac, ale dzieki za zwrocenie uwagi.

Gość przeciez to prowo jak zloto

Gość a czy kiedykolwiek temat
w tym stylu zakłada osoba pełnosprytna umysłowo?

Gość perpetułłłła
Filip... Szczerze powiedziawszy to przegiąłeś z tym pamiętnikiem ;/ Nie czyta się prywatnych rzeczy. Jesteś bezczelny i jeszcze próbujesz tak obrócić kota ogonem, żeby to dziewczyna była winna. Założę sie, że w Twojej głowie jest niejedna brudna mysl, a robisz z siebie jakieś niewiniątko. Obwiniaj tylko siebie. Nikt nie kazał czytać Ci nie Twojego pamiętnika. Wiesz, że czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal...

Gość to prowokacja malwersacja
i wasza bulwersacncja spox zwalił sobie ktoś?

Gość srututu13
nie powinienes tego czytac a zastanowiles sie jak Ty bys czytal pamietnik i przeczytal go jak bys sie czul? bylo minelo Ty tez masz napewno troche za plecami moze masz dobre wrazenie o niej moze to co kiedys zrobila wyciagla wnioski i jest inna kobieta taka jak ja spostrzegasz a myslisz ze kolejna kobitka bedzie lepsza od tej tego nie bedziesz wiedziec bo nie przeczytasz pamietnika ja tez kiedys pisalam pamietnik na szczescie go spalilam chociaz takich intymnych rzeczy nie opisywalam....

Gość perpetułłła
Do Ciebie u góry ;/ Żeby sie pytać czy ktos sobie zwalił, to trzeba być DEBILEM! Niekoniecznie prowokacja. Mam koleżankę, która ma 27 lat i namiętnie czytała moje gg:) Niestety nawet dorosłe osoby odwalaja takie szopki:)

Gość srututu13
halo halo kolego F i co postanowileś?

Ech, popłakałem się ze śmiechu jak czytakem Filipka :D Jeśli tak wygląda przeciętny 24 latek to nareszcie wiem, dlaczego tyle lasek jest do wzięcia :classic_cool:

No i masz nauczkę chłopie na przyszłość - nie zaglądaj do szufladki z kobiecymi sekretami :D

przeszłośc przeszłością, różne typy różnie reagujące chodzą po ziemi (to wiem akurat z kafe :O) ale informacja, ze ich laska masturbowała się myśląc o ostrym seksie raczej podnieci 90% facetów :D

Gość beznadziejna prowokacja

Gość nie ma mowy o powadze

Gość sraj sraj ile wlezie
i co pozstanowiles łosku

Gość nie moge
K*wa co za palant. Taka porzadna dziewczyna (pisze pamietniki, rozpamietuje 2 chlopakow zamiast sie puszczac) a on problem robi!

Gość ja bym takiej nie chcial
to jakas puszczalska

ja piszę pamiętnik od wielu, wielu lat. I gdyby mój chłopak go przeczytał, tzn którykolwiek zeszyt to nie wiem co by było.... Ja opisuję to inaczej pisząc w pamiętniku a inaczej jeśli miałabym to komuś opowiedzieć, używam innego słownictwa i wogóle. I gdyby ktoś przeczytał mój pamiętnik wkurzyłabym sie na max 😡 mój chłopak o wielu rzeczach wie, ale nie o wszytskim bo nawet mi do głowy pewne rzeczy nie przyszły żeby mu powiedzieć i nie wiem jakby zareagował gdyby to przeczytał :( mi byłoby wstyd i jemu pewnie też. Choćby nie wiem jakby mnie korciło nigdy nikomu nie przeczytałabym jego osobistego pamiętnika bo wiem jakby sie ta osoba czuła... nie radzę ikomu czytać pamiętników bliskich Wam osób bo relacje napewnoo się popsują...

Gość do Ataga85
a twoj facet wie o calej twojej przeszlosci seksualnej?

Gość ja tez bym nie chcial
dziewczyny, ktora miala przygode

Gość faceci powinni czytac
pamietniki swoich kobiet

Gość faceci sami powinni pisac
pamietniki- pewnie bylo by tam o polowe wiecej syfu niz w tych kobiecych