Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

veraa

jak powiedziec mu zeby troche schudł????

Polecane posty

Od roku jestem ze wspaniałym facetem. Nigdy nie należał do najchudszych ale tez nie był jakiś otyły. Zresztą nie lubie bardzo szczupłych meżczyzn. Jednak w ciągu tego roku bardzo przytył. Chcialabym zeby troche schudł i nie chodzi mi tu tylko o względy estetyczn,e ale tez zdrowotne. Ostatnio szliśmy gdzies drogą pod górę i strasznie się zmęczył jakby wykonał niewiadomo jakis wysiłek. Widzę ze coraz bardziej się męczy jakimis prostami czynnościami. Nie chcę zeby wiecej tył. Jak mu powiedzieć delikatnie ze mógłby troche schudnać. Kiedyś zaproponowalam mu że moze pojdziemy razem na silownie bo na codzien mamy mało ruchu i moze ograniczymy troche słodkie jedzenie to sie obrazil i zaczał mi wypominać ze pewnie zostawie go dla innego faceta ktory jest szczuplejszy ode mnie. Kocham Go bardzo, chce z nim być.I nie zostawie go z takiego powodu. Ale chce zeby schudl te pare kilo nie tylko dla mnie ale też dla siebie. Nie chce mu powiedziec wprost jestes gruby i schudnij bo wiem ze bedzie mu przykro. Mial ktos moze taki problem

Gość pani filifionka
powiedz wprost, zaden facet nie mialby oporow zeby powiedziec kobiecie "jestes gruba, wez sie za siebie". w domysle "jak nie schudniesz to poszukam sobie szczuplejszej bo na twoj widok chce mi sie zygac". nie ma co sie cackac, tak mysla faceci.

nie wiem czy go namówisz... reaguje jak baba ktorej się wspomni że jest za gruba... na takie kobiety dziala tylko rozstanie... skoro nie chcesz go zostawiac to z nim walcz, zapisz was na basen, na siłownie, postaw go pzred faktem dokonanym! powiedz mu ze nie chcesz go zostawiac ale jego lenistwo i tycie Ci przeszkadza i jesli się to pogłębi to po prostu przestanie Cie podniecac. Z takimi trzeba ostro - inaczej bedzie puszczał fochy jak baba i nic nie zrobi.

Gość KH
Popieram w 100%. Faceci ogarnijcie się!!! Kobiety to też wzrokowcy - zapuszczone ciało, brzuchol z przodu, tłuszcz wylewający się na biodra - nie znam nic bardziej aseksulanego - spojrzyjcie w lustro i zastanówcie się, czy mielibyście ochotę na seks, jakby wasza partnerka tak wyglądała jak wy???!!! Po prostu nie ma się wtedy apetytu na seks...ok, są laski co lubią misiów, panowie lubiący puszyste - o nich nie mówimy - większości społeczeństwa podoba się (i podnieca) szczczupła, zadbana sylwetka. A gadanie w stylu: jak można kogoś kochać i wymagać żeby schudł, to pieprzenie - grubego to można brata kochać a związek kobiety i mężczyzny opiera się na miłości, szacunki i POŻĄDANIU!!!! i żadnej z tych trzech "rzeczy" zabraknąć nie może...

Gość gość
zacznij od siebie kretynko :D żarcie dieta !schudnie