Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rudaa marudaaa

przyjazń

Polecane posty

Gość rudaa marudaaa

czy waszym zdaniem mozliwa jest przyjaźń miedzy kobietą a mężczyzną? zawszze byłam pewna, że tak.. ale teraz sama nie wiem ale wydaje mi sie, że miedzy mną a moim przyjacielem coś sie zmieniło... wypowadajcie sie co sądzicie na ten temat bo wiem , że zdania sa podzielone :)

Gość ubrane fakty
tylko z geyem innej opcji nie ma

Gość apololitenkia
ja kiedyś miałam przyjaciela , lecz znalazł dziewczyne ona nie pozwalała nam sie widywać , a że jest pod jej pantoflem , to zerwał nasze stosunki . Ja nie wierzę.

Gość apololitenkia
nie . Zabawa uczuciami . Przyjaźń to również silna więź. Tak jak miłość.

Gość apololitenkia
między kobietami ? Co masz na myśli ?

Gość co za pierdoly
ja mam przyjaciela mezczyzne ale do tego trzeba DOROSNAC, a nie pisac frazesy o istnieniu przyjazni jedynie z gejami. moj przyjaciel gejem na pewno nie jest i nie bedzie [nic nie wskazuje na to]. znamy sie juz 20 lat i nic nie zmienia tej przyjazni. kolejne dziewczyny przychodza i odchodza, a my sie przyjaznimy. ci, ktorzy pisza, ze nie ma takiej przyjazni leza pewnie z kim popadnie do lozka i na tej podstawie oceniaja "przyjazn" z mezczyzna. gorszych bredni malolatow nie czytalam na tej kafeterii od wiekow :P

Gość ubrane fakty
Co za pierdoły a jesteś w związku stałym?

Kiedys naiwnie wierzylam,ze jest mozliwa przyjzn damsko - meska.. taka w czystej formie... bez poddtekstow seksualnych.. jednak - coz.. mylilam się;))

taka przyjaźń jest możliwa o ile nie ma pociągu fizycznego badz ludzie sa na tyle inteligentni by zrezygnowac z chwilowego związku na rzecz wieloletniej przyjaźni.

Ma i to wiele. Bo nawet jesli ktoś się komuś podoba to nie ma bata - jesli jest wierny swoim zasadom do niczego nie dojdzie i nigdy nie dopuści do dwuznacznej sytuacji... mi moj przyjaciel otwarcie powiedział, ze mu się podobam jako kobieta, wygląd, charakter ale tyle o mnie wie, tyle razem przeszlismy ze nigdy nie chciałby mnie za dziewczyne. Przyjaźn jest możliwa ale trzeba byc ze sobą szczerym.

nie ma, bo Ty nie trafiłeś na taki przypadek :) ja po sobie wiem, ze ma szanse. I tego bede się trzymać :)

Gość ubrane fakty
Verdine ----przecież ustnieje ryzyko zakochania sie bez wzajemności i co wtedy?cierpieć jak przyjaciel/ółka układa sobie życie z innym?

Gość ubrane fakty
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 wchodz na statek zs --odlecą bez Ciebie:)

nie wlewam sobie az tak :) ja po prostu wiem czego w zyciu chce, wiem tez ze mój przyjacoiel poszukuje całkowiecie innego typu dziewczyny jaki ja prezentuje :) to co ze mu sie podobam? moze i 1000 innych tez zwraca jego uwage, nie widze w tym nic złego. Wazne ze oboje wiemy na czym stoimy :) zreszta brzydziłabym sie go pocałowac... tak jakbym robila to z bratem :) przecież ustnieje ryzyko zakochania sie bez wzajemności i co wtedy?cierpieć jak przyjaciel/ółka układa sobie życie z innym? moze i tak ale wtedy lepiej milczec niz zniszczyc przyjaźń - poza tym jak ktoś bedzie "inteligentny" to sobie po pewnym czasie odpuści i znajdzie inny obiekt westchnien... bynajmniej ja nie wierze w miłość ktora bedzie trwac latami.

tak słyszałam... i co w związku z tym ?:) twierdzisz ze predzej czy później cos do siebie poczujemy?:)

Gość ubrane fakty
No to Ci verdine zazdroszczę ,mi sie 2 razy nie udało ani wirtualnie i realnie z geyem jest najlepiej --znamy sie juz x czasu.Myśle ze to prawdziwa czysta przyjaźń.