Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszka_kiszka

czy powinnam...?

Polecane posty

Gość myszka_kiszka

witam :) mam pewien... nazwijmy to problemem. otóż jestem w związku z pewnym facetem, kocham go i mam nadzieję, że on mnie też, ale... jednocześnie czuję coś do innego. :P coś to dziwnie brzmi: obrazowo: mój facet jest jak Edgar Linton a tamten jak Heathcliff z Wichrowych Wzgórz :) ten drugi nigdy nie powiedział mi o tym, czy cokolwiek do mnie czuje... ale zawsze ze mną flirtował, przyjaźniliśmy się i kłóciliśmy, nie odzywaliśmy rok a później jak się spotkaliśmy nie mogliśmy przestać rozmawiać. jak go widzę mam nogi jak z waty :D problem polega na tym, że mój Heathcliff oznajmił mi, iż wyjeżdża. wyjeżdża na drugi koniec świata... najchętniej pojechałabym za nim, ale rzecz jasna tego nie zrobię. czy powinnam powiedzieć mu, że nie chcę, żeby wyjeżdżał? i że jak zostanie, to urodzę mu ośmioro dzieci i codziennie będę piekła truskawkowe rogaliki na śniadanie? czy po prostu zostawić to jak jest, pożegnać go, wyjść za mąż za tamtego i dalej scenariusz rodem z romansu Emily Bronte :P

Gość Elwiszyje
tak, powiedz to jemu przed wyjazdem , Heathcliff powinien o tym wiedzieć , że nie jesteś jemu obojętna uczuciowo , zrobi jak będzie uważał , jest pewne że oboje będziecie żałować tego rozstania

Gość myszka_kiszka
gorzej jak okaże się taki sam jak Heathcliff i mnie zostawi z Edgarem, albo jak i Edgar odejdzie :P powiedzieć... tylko jak? Ale teraz poniżyłabym się wychodząc za Heathcliffa. Dlatego on się nigdy nie dowie, jak bardzo go kocham. Wcale nie dlatego, że jest przystojny, ale dlatego, że jest bardziej mną niż ja sama.

Gość myszka_kiszka
Linton daje poczucie bezpieczeństwa i dostatek. :D ech, życie, a miało być tak prosto.

Gość myszka_kiszka
i nadal nie wiem. Heathcliff milczy jak grób. ja też się nie odezwę, a niech straci!!!

Gość ale ty tez stracisz

Gość myszka_kiszka
ech. milczy. a ja byłam niemiła. ciekawe, czy on też o mnie myśli. :P