Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chce dzidzie

bol straszny

Polecane posty

witam dziewczyny pisalam pare dni temu ze mam okropny bol w kroczu. jest coraz wiekszy ide jutro do lekarza i strasznie sie boje. ja juz nie umiem powoli sie ruszac nie mowiac o chodzeniu. czy przy bol spojenia lonowego tak wlasnie wyglada? czy moze to cos innego. juz sama niewiem co myslec. boje sie jutrzejszej wizyty

potwierszam przy spojeniu łonowym takie bóle wystepują , ja się borykałam z tym przez 3 ostatnie miesiące ciązy, wiem co przeżywasz:( aż mi się przypomniał ten ból i łzy i nie przespane noce z bólu, współczuję

Witam. Mam pytanie. Czy ten ból odczuwa się na samym środku, pod pępkiem i każdy krok sprawia ból??? Pytam, ponieważ przez 2 dni cierpiałam z powodu takiego bólu, aż w końcu wylądowałam na 3 dni w szpitalu, ale lekarze nie wiedzieli skąd bierze się ten ból u mnie.

ten bol mam hmmm w kroczu. same te kosci?chrzastki? niewiem co tam jest.tak jabym miala ponaciagane tam wszystko,zakwasy jakies,albo jakbym sie uderzyla

Hhhmmm ciężko teraz mi określić czy odczuwałam taki sam lub podobny ból gdyż jak tylko znalazłam się w szpitalu i podano kroplówkę i leki przeszło mi...