Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

najndżits

kant dupy pilnie poszukiwana!!

Polecane posty

haaa to walnij jeszcze moje zdrówko! moi drodzy, chciałam się tu pochwalić nasza kafeteriowa koleżanką, zwaną kantem dupy, iż za jej emocjonalnym wsparciem mnie i duchowym przekazaniem pewnego rodzaju natchnienia do jakże ważnego czynu, nie do końca cielesnego...:D:D:D Czynem tym było wkroczenie w świat intensywności! tak więc wszem i wobec...WITAM W ŚWIECIE RUDZIELCÓW!!:) Dodam tylko, ze jakby nie wymieniona wyżej koleżanka, pewnie by mi brakło odwagi:) Tak więc publicznie składam je jej ręce serdeczne podziękowania:) PS. też nie należę do najtrzeźwiejszych:P jak widać:D:D:D

co to ma znaczyć, najpierw się pokazuje, że nie wysłane a potem jak napisałam drugie to wysłane...hmmm...alkohol to zuuuuuuuuooooooooo

Gość
tylko pytanie : czy to sie je ? :classic_cool: czy cos inengo z tym robi ? :]

no chociaż tak mogę się odwdzięczyć! będę pilnowała by na twoim topiku przybywało postów choćbym miała tu sama ze sobą pisać:D:D:D

Gość kanciku usuneli topik
wklej tutaj swoje foto :)

mi tez, ale Ty robisz błędy a ja nie, chyba jednak jestem trzeźwiejsza...no ale musimy się uzupełniać:) Wszystkie topiki kasują jak leci....boje się...:o:o:o

oj moja kancico, mamy podobne kolorki, ales małe to zdjęcie zamieściła...a u mnie lupy brak i wada wzroku po alkoholu sie wzmaga...:/

Gość niewiele widac
zdjecie malutkie ale rude wlosy sexi 😘 masz wieksze zdjecie?

a propos włosów, czemu mi na grzywce nie wzięło dobrze??;( kurcze...prześwity mam...co zrobić?;(