Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a dlaczego zaraz

Dlaczego fryzjerki są takie?????

Polecane posty

Gość a dlaczego zaraz

Ktoś juz załozył topik o wycieniowaniu włosów i że wyglada ohydnie. Właśnie wrócilam od fryzjera i mam to samo [zły] Podobnie jak autorka tamtego tematu mam cienkie włosy, teraz po wycieniowaniu nie mam ich wcale prawie. Niby miały sprawiac wrazenie, że jest ich wiecej, a tu dupa!!!!! Obiecanki cacanki. Tyle razy sobie mówilam, ze zapuszczę na prosto i coś mnie kurwa podkusiło!!!! Dlaczego fryzjer nie doradzi fryzury? Dlaczego nie widzi ohydnej mordy klientki i nie spróbuje cos z tym zrobic??? Coś sie musi dac zrobic!!! Jestem wściekla i jak ja wyjde jutro z domu?? Niech to szlag jasny i w ogóle!!!

Gość
ehhh ja miała taka przygode równo rok temu. baba wycieniowała mi tak włosy że dosłownie każdy włos był innej długości, były krótkie że nie dało zrobic sie ani kucyka ani koka, horror, płakałam całymi dniami...dopiero po pół roku podrosly na tyle aby ściiąc je na równo.horrror

Gość a dlaczego zaraz
Juz mi nawet cholera o to cieniowanie nie chodzi, tylko o to, że nikt nie umie mojej gęby ubrac we fryzurę! 😭

moja nakładać farby nie umie...tez dziś byłam, mam superancki rudy kolor. ale przebicia w niektórych miejscach...:/ mimo, że miałam kładzione 2 farby bo mam za długie włosy na jedna i poprzedni kolor mój naturalny więc analogicznie nowy kolor powinien wyjść równo, no ale cóż 3 raz nie zamaluje przecież nie?

i jeszcze jest na tyle nietaktowna, że powiedziała mi, że mam brzydko ścięte i muszę coś z tym zrobić, a powiedziała tak, bo mam ścinane nie u niej...

Gość a dlaczego zaraz
Ja sobie sama farbuję i też nie trafilam chyba w kolor. Wszystko nie tak dzisiaj!

Gość fryzjerki sa do bani
i wogole nie radza sobie z cienkimi wlosami. grube geste podatne na ukladanie to jeszcze jakos obetna ale jak juz wlos cienki prosty trudno sie ukladajacy to stekaja kwekaja i na koncu i tak obetn tak ze stach z domu wychodzic

to chyba masz kiepskiego fryzjera - ja chodze do HEST, moze drozej ale efekt jeszc oszalamiajacy. czesto zmieniam fryzury, bylam juz tam u wielu fryzjerek i zawsze jest tak samo - mowie czego oczekuje, a one dotykaja moich wlosow, sprawdzaja jak sie maja, jaka dlugosc itp, patrza na twarz i mowia co by mi radzily skorygowac w mojej propozycji ostatnio chcialam delikatnie wycieniowac na dlugosci szyji, a pani mi doradzila cieniowanie na wiekszej dlugosci i troche dluzsze (niz do ramion) i troche inna grzywke - zgodzilam sie i wyszlo bosko mam cienkie wlosy i zawsze byly przylizane jesli sie ich nie ulozylo - a teraz same sie unosza (jak spie z mokrymi), nie sa oklapniete, wydaje sie, ze ich jest wiecej - jestem zadowolona zmien fryzjerke - ja tez zaliczylam kilka niewypalow ale odkad moj maz mnie skusil na hest nie zaluje

ja tez mam cienkie, nieukladajace sie wlosy i nie wierzylam, ze cos da sie z nimi zrobic wiec mialam dlugie, najczesciej upiete, a teraz moge szalec z roznymi fryzurami z polrozpuszczonymi wlosami, albo calkowicie

Gość lkili3933
a gdzie ten hest jest???